Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеСаопштења

Одложен меч Црвена звезда мтс-Цедевита Олимпија услед појаве позитивних на COVID-19

Утакмица 11. кола регионалне АБА лиге између Црвене звезде мтс и Цедевита Олимпије, која је била планирана за данас (недеља 20. децембра у 19 часова) неће бити одиграна пошто су идентификовани позитивни случајеви на вирус COVID-19.

Тим поводом црвено-бели су се јавности обратили саопштењем које преносимо у целости:

– „КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да су након редовних тестирања првог тима и стручног штаба, која су обављена пред утакмицу 11. кола АБА лиге са Цедевита Олимпијом, идентификовани позитивни и оболели на вирус COVID-19.

У складу са свим здравственим мерама, екипа је подвргнута новим тестирањима и лабораторијским испитивањима, а комплетан сениорски тим и стручни штаб Црвене звезде хитно су стављени на мере кућне изолације.

Сходно томе, утакмица 11. кола АБА лиге са Цедевита Олимпијом која је требало да се одигра вечерас се одлаже, а нови термин биће саопштен накнадно. Такође, о новонасталој ситуацији у којој се нашао клуб, обавештена је и Евролига.

До пристизања резултата поновних тестирања, спровођења детаљних здравствених прегледа и истека инкубационог периода, све даље спортске активности првог тима се супендују, а о стању оболелих, и даљим активностима првог тима КК Црвена звезда мтс благовремено ћемо обавестити јавност“, наведено је у саопштењу клуба са Малог Калемегдана.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC дец 20, 2020 at 14:52

E VISE MI MUKA OD OVOG VIRUSA,SAD CITAM DA JE LOJD ZARAZEN,KAKO JE TO MOGUCE,COVEK IDE NA TRENING PA U STAN,UTAKMICA PA U STAN,POSTO KAZU DA TREBA DA PRODJE PET DANA OD ZARAZE ZA PRVE SIMPOME ONDA ZNACI DA NEKO IZ ALBE IMAO VIRUS ILI JE LOJD LUDOVAO PO BEOGRADU STO NE BIH REKAO,OVO JE OD NEMACA STO POSTO,JER NISMO IZASLI IZ BEOGRADA JOS OD MAKABIJA

Reply

Leave a Comment