Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Од рођења мог – Поделили смо пакетиће на истоку Србије

Фудбалски клуб Црвена звезда наставио је са феноменалном акцијом “Од рођења мог” и посетио малишане рођене 2020. године који су од „малих“ ногу чланови нашег клуба. Овог пута црвено-бела експедиција обишла је Гроцку, Смедерево, Пожаревац, Велико Градиште, Бор, Зајечар и Ћуприју и изазвала одушевљење малишана на сваком кораку.

Изабраници Дејан Станковић одиграли су и последњу утакмицу у полусезони и у добром расположењу отишли на заслужени одмор. Да у Црвеној звезди нема предаха ни у паузи између две полусезоне показали су представници нашег клуба који су данас кренули на четвородневно путовање по Србији. Наш клуб ће у неколико наредних дана обилазити најмлађе чланове клуба и поделити им новогодишње пакетиће које је Црвена звезда припремила за њих у сарадањи са ексклузивним бетинг партнером „Моцарт“.

После главног града наше државе црвено-бела експедиција кренула је да обилази и остале градове Србије у склопу новогодишњег каравана. Одушевљено су посматрали становници Гроцке, Смедерева, Пожаревца, Великог Градишта, Бора, Зајечара и Ћуприје клупски аутобус који је био права атракција.

Малишани су били видно расположени и са осмехом ишчекивали Деда Мраза који их је обрадовао звездашким пакетићима. Велико задовољство због посете било је уочљиво на лицима родитеља, који нису пропустили прилику да се захвале вољеном клубу на оваквом гесту. Као и увек имали смо прилику да чујемо бројне занимлљиве приче о љубави између Звезде и старијих чланова породице, коју они на прави начин преносе на малишане.

Представници Црвене звезде ће и у наредна три дана обилазити бебе рођене 2020. године које су чланови нашег клуба и улепшати им предстојеће новогодишње празнике.

The post Од рођења мог – Поделили смо пакетиће на истоку Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment