Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

ОФК Београд филијала Црвене звезде?

ОФК Београд последњих година проживљава најтеже дане у клупској историји. „Романтичари“ са Карабурме се налазе у доњем дому Српске лиге група „Београд“, трећег ранга такмичења, али су резултатски проблеми можда и најлакши. Стадион је урушен, струје више од годину дана, а дугови су нагомилавају.

Звездан Терзић, генерални директор ФК Црвена звезда, добио је позив да се врати у клуб у коме се афирмисао као играч и функционер.

– „Обавили смо разговоре пре десет дана. Желим да помогнем и имам моралну обавезу за то. Водио сам клуб 17 година, био у њему укупно 25, и желим да га вратим на место које заслужује. Злонамерне су приче да сам урушио клуб када је био још две године у Супер лиги након мог одласка“, рекао је Терзић.

Да ли лично или ће и Црвена звезда бити „над капом“ ОФК-а?

– „Ја као Звездан Терзић са везама и логистиком, а можда и Звезда. Ако видимо да постоји интерес обострани. Можда ће наредног лета Графичар да се осамостали и тада бисмо морали да тражимо нову филијалу“, закључио је некадашњи први човек ОФК Београда.

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan NBG дец 19, 2020 at 03:24

Dobra ideja, da li i izvodljiva? OFK ima dobre mlađe kategorije, za razliku od Grafičara koji ih uopšte nije imao. Da ne dođe do polariteta između dve strane?

Reply

Leave a Comment