Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Од рођења мог – Са Виктором Савићем смо поделили пакетиће бебама

Фудбалски клуб Црвена звезда, у сарадњи са ексклузивним бетинг партнером “Моцарт”, наставио је јединствену акцију “Од рођења мог” и последњег радног дана у недељи, а представници Црвене звезде данас су посетили бебе рођене у 2020. години на београдској општини Вождовац где су, заједно са познатим српским глумцем и чланом Управног одбора нашег клуба Виктором Савићем, поделили новогодишње пакетиће које је наш клуб припремио за најмлађе чланове црвено-беле породице.

Док смо се спремали за утакмицу са Радом, представници нашег клуба заједно са Виктором Савићем обишли су бебе рођене ове године и поделиле пакетиће. Родитељи малишана такође нису крили задовољство због пажње коју им је вољени клуб указао, и сви су нас дочекали са великим осмехом.

Такође, ни Виктор Савић није крио одушевљење што учествује у овако лепој акцији, а открио је и како се он заљубио у црвено-бел боје.

Акција је сјајна. Када се родитељи потруде да учлане своје дете скоро па по рођењу у наш клуб, ми морамо да им се нађемо као прави Деда Мраз и да им уручимо пригодне поклоне. Увек сам ту када Звезда зове. Не могу да се сетим ко је мене “научио” да навијам за Звезду, али мислим да сам сам заволео црвено-беле боје још откако сам био мали. Мене је деда, заједно са братом, одвео први пут на Звездину утакмицу, иако он навија за супротни табор, потпуно лудо – нагласио је Виктор Савић.

Као друштвено-одговорна организација Црвена звезда жели да да пример другима, а нарочито пошто су у питању деца која, заслугама својих родитеља, постају најмлађи чланови клуба, а то је најбољи начин да се створи нераскидива веза између малишана и црвено-беле боје. Такође, најмлађи чланови Звездине породице, као и њихови укућани, били су веома срећни јер су на својим вратима угледали познатог глумца који им је уручио пакетић са Звездиним грбом.

Црвена звезда ће у наредним данима наставити поделу новогодишњих пакетића и обилазити, осим Београда, и остале градове широм Србије у жељи да свим малишанима достави поклоне које је Црвена звезда припремила за њих.

The post Од рођења мог – Са Виктором Савићем смо поделили пакетиће бебама appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment