Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Спиридоновић на излазним вратима?

Током претходног летњег прелазног рока из редова пољског Погон Шћећина на стадион „Рајко Митић“ стигло је вихорно крило, некадашњи млади аустријски репрезентативац Срђан Спиридоновић. Двадесетседмогодишњи фудбалер српског порекла, а рођен у Бечу на самом старту сезоне био је један од најбољих фудбалера у редовима тренера Дејана Станковића. У прва два сусрета, исто толико пута се уписивао у листу стрелаца и са правом су сви помислили да је наш клуб добио појачање које ће обележити актуелну сезону.

По мало неочекивано, како су се утакмице смењивале у пакленом ритму среда/четвртак – субота/недеља, популарни „Спиди“ био је све невидљивији на терену, па га је очекивано тренер Станковић све чешће остављао на клупи за резервне играче. Кап која је прелила чашу догодила се пре десетак дана када су се у медијима појавили снимци Спиридоновића у ноћном изласку и то у тренутку када је клуб услед светске пандемије вируса COVID-19 забранио сва беспотребна кретања изузев доласка и одласка са стадиона, као и све одласке у ресторане и локале и непотребна кућна дружења.

Како се незванично сазнаје руководство нашег клуба неће правити проблем Спиридоновићу уколико за њега стигне конкретна понуда да промени средину, а треба напоменути да га је Црвена звезда летос платила Пољацима 250.000 евра.

Повезане вести

2 comments

Hadži Dragan NBG дец 19, 2020 at 03:38

Ko tebe seljačino krvavi pita za mišljenje… i ovde si bedo na vesti da pljuješ po Zvezdi i igračima? Zaista si bolesna osoba.

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 17, 2020 at 18:52

MA KAKV SPIDI KAKVI BAKRAČI..TIPIČAN SELJAČKI IGRAČ KAO I VUKANOVIĆ,GOBELJIĆ..ITD..OVAKVIH IMA NA KILO U OPŠTINSKIM LIGAMA..DAJ BOZE DA ODE ON I JOS NJIH 20

Reply

Leave a Comment