Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Од рођења мог – Делили смо пакетиће све до Чачка

Јединствена акција “Од рођења мог” настављена је и ове среде када су представници Црвене звезде данас, док су путовали ка Горњем Милановцу на утакмицу против Металца, посетили бебе рођене у 2020. години у Обреновцу, Лајковцу, Горњем Милановцу и Чачку и поделили новогодишње пакетиће које је наш клуб припремио у сарадњи са ексклузивним бетинг партнером “Моцарт”.

Данас су изабраници Дејана Станковића завршили обавезе у јесењем делу Суперлиге Србије и победом над екипом Металца заокружили сјајну полусезону у националном шампионату. Наравно, наш клуб иде у корак са њиховим успесима, па је и данас настављена јединствена акција под називом „Од рођења мог“. Пошто је познато да се љубав према црвено-белој боји јавља у детињству, из примера малишана које смо данас посетили може се видети да је нераскидива веза нашег клуба и навијача ствар кућног васпитања.

Док су путовали ка Горњем Милановцу, место где су Звездине снаге одиграли меч са Металцем, представници нашег клуба обишли су места у којем се налазе најмлађи чланови наше црвено-беле породице. Наравно, родитељи малишана такође нису крили задовољство због пажње коју им је вољени клуб указао, и сви су нас дочекали са великим осмехом. Као друштвено-одговорна организација Црвена звезда жели да да пример другима, а нарочито пошто су у питању деца која, заслугама својих родитеља, постају најмлађи чланови клуба, а то је најбољи начин да се створи нераскидива веза између малишана и црвено-беле боје.

Црвена звезда ће у наредним данима наставити поделу новогодишњих пакетића и обилазити остале градове широм Србије у жељи да свим малишанима достави поклоне које је Црвена звезда припремила за њих. Наш клуб још једном је показао да мисли на све своје чланове, укључујући и бебе рођене у 2020. години, које ће у будућности представљати велику подршку нашем клубу на стадиону “Рајко Митић”.

The post Од рођења мог – Делили смо пакетиће све до Чачка appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment