Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Милуновић: „Дисциплином до успеха“

Много пута смо ове сезоне видели голове наших дефанзиваца, али се некако издвојио стамени штопер Немања Милуновић, који је ове среде био човек одлуке у дуелу између Црвене звезде и Металца. Навикли смо да Звездин дефанзивац буде највиши у скоку, а он није крио задовољство због сјајних резултата које је тим Дејана Станковића остварио ове полусезоне.

Најбитније је наравно да смо победили и да смо остварили наш циљ у првенству. Како смо започели сезону у Суперлиги тако је и завршавамо – победом. Заслужено смо јесењи прваци и веома сам срећан због читаве полусезоне. Играмо прекосутра куп утакмциу против Рада и урадићемо све да и у том мечу победимо и да заслужено одемо на одмор – нагласио је Милуновић.

Не крије наш дефанзивац да је најбитније да је екипа завршила полусезону без повреда, а открио је и да ли је очекивао голове на свом конту ове јесени.

– Искрено када сте фудбалер увек се надате головима, али нисам нешто специјално очекивао много погодака. Најбитније ми је да мене и моје саиграче послужи пре свега здравље. То је најбитније да смо скоро сви завршили полусезону без повреда, а нашем Катаију који се опоравља желим да га брзо видимо на терену и чекамо га на припремама.

Милуновић је открио и да је дисциплина на терену кључ успеха, а имао је поруку и за верне звездаше.

Радује ме што смо веома ефикасна екипа, постижемо заиста много голова, али уједно смо и веома чврст тим у дефанзивном делу. Кључ успеха је наша дисциплина на терену, у сваком тренутку сви играчи знају шта треба да раде и мислим да је мали број примљених голова управо резултат тога. Такође, желео бих да честитам предстојеће празнике нашим навијачима и да се што пре видимо на стадиону – подвукао је Немања Милуновић.

The post Милуновић: Дисциплином до успеха appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment