Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Обрадовић: „Морамо да гледамо напред, ова утакмица је завршена“

Јако кратко и без много детаља.

Тако је изгледала конференција за новинаре шефа стручног штаба Црвене звезде Саше Обрадовића после још једног шокантног расплета и пораза од Албе. Није желео Обрадовић да улази у дужу причу и поред чињенице да је већ време да јавности коначно изнесе своје виђење катастрофалних резултата и проба да оправда, ако се може нешто оправдати.

– „У највећем делу утакмице играли смо добро, али смо онда пали и отишли у продужетак. Овакве завршнице умеју јако да погоде, али честитамо Алби јер су заслужили победу. Морамо да гледамо напред, ова утакмица је завршена. Сваки пораз узима мало самопоуздања. У неким моментима смо без икаквог разлога доносили погрешне одлуке, у једном тренутку смо добри, у следећем кроз одбрану нисмо пронашли додатно самопоуздање. Морамо да видимо где смо грешили, да вратимо екипу психички и физички“, изјавио је Обрадовић и додао:

– „Одбрана од блокада на Албине шутеве са дистанце била је јако лоша, слабо смо читали ситуације и давали лаке шутеве и поене њиховим најбољим играчима“.

Љубитеље кошарке и црвено-белих боја ипак највише интересује када ће и да ли ће Црвена звезда заиграти онако како сви то очекују.

Повезане вести

18 comments

MILOS RANKOVIC дец 16, 2020 at 12:16

STA IMAMO DA PRICAMO KAD PREDSEDNIK KLUBA NIJE GLEDAO UTAKMICU,EVO SAD CITAM,VIDEO SAM DA JE GLEDAO FMP ZADAR,MISLIO SAM DA CE POSLE DOCI,MEDJUTIM NIJE DOSAO UOPSTE,JEDNO VELIKO BRUKA I SRAMOTA

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 16, 2020 at 13:35

pa video i on da smo pocepano bure i rešeto

Reply
MILOS RANKOVIC дец 16, 2020 at 14:19

E KRVAVI NIJE TO NAJGORE,NECU MNOGO DA PRICAM ALI ZNAM JEDNO STO POSTO,OBRADOVIC OSTAJE TRENER TAMAN NEUZEO NI ABA LIGU,JEDINO STO JE DOBRO DA STIZE PLEJ I CENTAR,SAD RAZMISLJAJU DAL DA OSTAVE TERIJA ILI KUZMICA

Reply
Veteran Sever дец 16, 2020 at 15:17

Rankoviću komentarišeš, što je dobro, ali prozivas „neke“ navijače. Pitaš:gde su sad?
Ako na mene misliš – tu sam. I nikada ja tebe nisam kritikovao zbog komentara o Zvezdi, nego kad si zakukao na Zvezdaškom sajtu da je Javor oštetio Partizan!!! To je neoprostivo. A ja lično ću navijati za Zvezdu i da je u Drugoj beogradskoj ligi i neće mi smetati da budem tada jedini navijač na tribinama! Jer to nije u pitanju navijačka opredeljenost – to je stvar kućnog vaspitanja. A takođje i da smo prvaci Evrope, biću najoštriji kritičar ako nešto ne valja. Ali jedno neću nikad: da žalim što je groblje izgubilo neku utakmicu! Ako razumeš shvatićeš… Sto se tiče ovo utakmice sa Albom – nemam snage ni da komentarišem. Nije mi dobro, al majke mi.

Reply
MILOS RANKOVIC дец 16, 2020 at 18:32

JA TEBI VETRAN SEVER NIKAD NEBIH REKAO DA NAVIJAS ZA PARTIZAN JER VIDIM TVOJE KOMENTARE,UVEK SAM POZITIVNO ODGOVARAO,JA SAM DAO PRIMER KAKO JE JAVOR SUDIO U BARU,EVO SAD SE ZALI PANATANAIKOS KAKO JE JAVOR SUDIO NJIMA PROTIV REALA,ZALE SE EVRO LIGI,NISI TI UPITAN DAL SI NAVIJAC ZVEZDE A TI SI MENE UVREDIO NAJVISE STO SI REKAO DA SAM NAVIJAC GROBLJA

Reply
Veteran Sever дец 16, 2020 at 19:14

Verovatno sam malo preterao…

Reply
MILOS RANKOVIC дец 16, 2020 at 20:49

MALO ALI IDEMO DALJE,JEDNO U NAMA JE ISTO,U NAMA TECE CIGANSKA KRV

Звездаш дец 16, 2020 at 10:27

Овај и даље у улози спортског коментатора!? Ти си тренер овог клуба, човече!

Reply
Bari 1991 дец 16, 2020 at 08:57

Teško je ostati pristojan u komentarima,pored ovakvog trenera i uprave koja ga i dalje drži.Ali po svemu sudeći,Obradović će postati najgori trener u novijoj eri Zvezde,koji će ovaj klub vratiti u drugu ligu regionalne košarke.Pitam se koji klub toliko uništava vlastiti podmladak i toliko forsira kvazi k“kvalitetne“ strance.Ovo nije klub navijača već nečija privatna prćija.DNOOOO

Reply
Bari 1991 дец 16, 2020 at 09:03

Samo da dodam,pa raspadaju nam se svi klubovi SD CZ,fudbal se održava sa puno sreće i s Borjanom!Kakvo je ovo sportsko društvo postalo???

Reply
Gogi дец 16, 2020 at 17:18

Jbg druze nije bas tako da nam se raspadaju svi klubovi u SD…Od pocetka godine smo osvojili dosta toga a i sada se borimo za dosta trofeja…Jeste da kosarkasi igraju ocajno u EL ali su prvi na tabeli u ABA Ligi…Fudbaleri su osvojili titulu a i sada su ubedljivo prvi na tabeli u prvenstvu i prosli grupu LE…Kosarkasice su prve na tabeli…Vaterpolistkinje dele drugo mesto na tabeli sa Vojvodinom isti broj bodova ali imaju utakmicu manje i 2 boda manje od prvog tima na tabeli Tas-a ako pobede tu 1 utakmicu bice prve…Ragbi 13 klub je osvojio 3 trofeja titulu,kup i superkup…Futsaleri su osvojili titulu nedavno…Hokejasi su nedavno osvojili titulu a do sada su pobedili u sve 3 utakmice za novi naslov prvaka Drzave…U atletici smo osvojili 3 trofeja ove godine seniori titulu na otvorenom i titulu u krosu i seniorke titulu na otvorenom…Nedavno su osvojene i 2 titule u karateu seniori…1 titula u rvanju seniorke…1 titula Bridz Klub…Znaci 13 seniorskih ekipnih trofeja je osvojeno ove godine a moglo ih je biti i vise da nisu odlozena prvenstva u dzudou i macevanju gde smo takodje bili favoriti u obe konkurencije a prekinuto je i prvenstvo u stonom tenisu gde smo bili u finalu i borili se za trofej,nisu odigrana prvenstva do kraja u kosarci,odbojci,kao ni ABA Liga i ABA Superkup u kosarci itd…

Reply
Bari 1991 дец 17, 2020 at 11:46

Poštujem ove brojke,ali svaki pokušaj u Evropi je krajnje minimalan,s druge strane u glavnim sportovima,muškom i ženskom rukometu,katastrofa,vaterlpolisti također…Kad imaš tako renomirano sportsko društvo,vrh ili oko vrha je minimum,a i puno veći dometi u Evropi.

Reply
Gogi дец 18, 2020 at 04:07

Slazem se za Evropu da su minimalni pokusaji zadnjih godina,fudbaleri jedino imaju neki kontinuitet zadnje 4 sezone…Nazalost nemamo para trenutno za vece domete sto se tice Evrope…Kada bi FK uspeo da izadje iz dugova mislim da bi svanulo celom SD jer ako je FK jak oni pomazu u nekoj meri ostalim manjim klubovima za koje realno ne treba neka ogromna suma da se ulozi da bi bilo uspeha sa pola miliona evra npr. VK ili RK bi cuda pravili…Pre par sezona sam npr. video vest da je Dinamo ZG tada bio u plusu oko 80 miliona,zamisli da potraje ovaj kontinuitet naseg FK da se izvuku iz dugova i da budu u tolikom plusu samo 10-ti deo od te sume da se odvoji za ostatak klubova iz SD dominirali bi decenijama…U rukometu i vaterpolu se pokusava nesto ali sve je to slabo za sada a i u dugovima su oba kluba koliko sam imao prilike da procitam nedavno…Sto se tice zenskog rukometa nikada nismo imali neke vece uspehe ali vidim idu lagano stepen po stepen prema vrhu,trenutno su medju prva 3 tima u Super B Ligi,na trecem su mestu s tim sto imaju 1 utakmicu manje i isti broj bodova kao i drugi tim na tabeli i samo bod manje od prvog tima lige,ako pobede u toj zaostaloj utakmici protiv osmoplasiranog na tabeli bice prve i borice se do kraja za ulazak u najvisi rang…Bilo bi lepo da se vrate u Superligu pa da se ulozi malo u njih pa da i tu vidimo neki trofej uskoro…Nadamo se boljim danima,pozdrav.

Dragan дец 16, 2020 at 01:05

Reče neko: nemojmo sad da „potrošimo“ još jednu legendu kluba, Sašu Obradovića!!! U pravu čovek – neko je trebao dr.mr.spec.primarijusu Čoviću(koji sad gostuje i na B92 i tamo priča zaista, ali zaista, fantastične gluposti) da došapne da Saša nije trener za Zvezdu i Sale se sad ne bi brukao kao trener i ne bi ON trošio sebe u očima navijača. Jer ovo kako radi – to više nije neznanje, to je već Cirkus.

Reply
ivan niksic дец 16, 2020 at 00:08

Obradovic (veliko) NISTA!!! Nadamo se da ce Vucic brzo zavrsiti trenersku skolu!!!

Reply
ĐOLE BARI 91 дец 15, 2020 at 23:21

ČOVEČE, IMAŠ LI TI GRAM MOZGA U GLAVI ? IMAŠ LI BAR PRST OBRAZA ? IZGUBIO SI 4-5 DOBIJENIH UTAKMICA , DETE OD 15 GODINA TO NE BI USPELO . IZGUBIO SI OD MILOGORACA,MUČILI SMO SE U 5-6 MEČEVA SA SMEŠNIM KLUBOVIMA POPUT PRIMORSKE . UNIŠTIO SI VEĆ CELU SEZONU,MOLIM TE KO BRATA IDI JOŠ VEČERAS .

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 15, 2020 at 23:02

PA MI GLEDAMO STALNO NAPRED ALI SMO TEBRA UDARILI U ZID..EJ NEMA VIŠE GDE DA GLEDAMO OD SRAMOTE

Reply
MILOS RANKOVIC дец 15, 2020 at 22:21

GRESKA TRENERU KK CRVENA ZVEZDA TREBA DA GLEDA NAPRED,TI BRE VISE MARS IZ ZVEZDE,MUKA NAM JE BRE VISE DA TE GLEDAMO,NEMOJ DA PROVOCIRAS,VERUJ DA ZNAMO DA BUDEMO MNOGO LOSI,NETREBA TI TO U ZIVOTU,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI,ODLAZI

Reply

Leave a Comment