Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Фалћинели: „Надам се голу против Милана“

Црвена звезда ће у оквиру шеснаестине финала Лиге Европе одмерити снаге са Миланом, а италијански нападач прижељкује спектакл против екипе којој зна како се постижу голове.

Искрен да будем, одушевио сам се кад сам видео да смо на жребу извукли Милан и да ћемо са њима одмерити снаге. Реч је о феноменалној екипи и већ сам чуо да је Црвена звезда имала много спектаклуларних дуела са италијанским великаном. Тако да, заиста се радујем том мечу и у овом тренутку само о томе размишљам. Једна од већих жеља на пролеће ми је да одиграмо што боље против Милана и обезбедимо пролазак у наредну рунду елиминиационе фазе Лиге Европе – почео је Фалћинели.

Много пута је наш нападач у каријери одмеравао снаге са Миланом, а када је био фудбалер Кротонеа успео је и да им постигне гол.

Имам искуство играња утакмица са Миланом, а успео сам и да им постигнем погодак. Надам се да ћу успети то да учиним и у дресу Црвене звезде. Немам дилеме да ће бити прави спектакл, а надам се да ће до тад моћи наши навијачи моћи да присуствују мечу и помогну нам – закључио је Фалћинели.

The post Фалћинели: Надам се голу против Милана appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment