Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Шпанци коче трансфер Колома у Звезду

КК Црвена звезда мтс је новог организатора игре нашла у лику шпанског плеја, члана Валенсије Кина Колома. Како се сазнаје, две стране су договориле све услове сарадње, али до потписа уговора још увек није дошло. Тренутно страна која прави проблем у реализацији овог посла је управо шпанска Валенсија.

Наиме, у петак 18. децембра у оквиру 15. кола Евролиге Валенсија гостује у дворани „Александар Николић“ екипи Црвене звезде и поред чињенице да не рачунају на Колома, не желе да свог евидентно бившег играча виде у редовима противничког тима. Према доступним информацијама након одигравања наведеног меча Шпанци неће правити проблем новом члану наше екипе да и званично понесе дрес екипе са Малог Калемегдана.

Остаје питање да ли ће некадашњи шпански репрезентативац дебитовати у црвено-белом дресу у сусрету 17. кола Евролиге против Зенита у Сант Петербургу који је на програму 22. децембра, или у сусрету 12. кола регионалне АБА лиге када екипа Саше Обрадовића 27. децембра гостује у Републици Српској екипи Игокее.

Повезане вести

Leave a Comment