Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Кари сам, из протеста, напустио клупу!

Пешић Светислав

Иако је крај малих екрана деловало као да су му судије свирале искључујућу грешку, заправо су арбитри нашем тренеру досудили ,,само“ техничку грешку. Испровоциран таквом одлуком судија, али и целокупним суђењем на утакмици Светислав Пешић је одлучио да, из протеста, посматра последњих 35 секунди из тунела за службена лица. Своје поступке је објаснио у изјави након утакмице коју је пренео Мондо:

Кари
Светислав Кари Пешић:

,,Доживео сам класичан нокаут, знате и сами од кога. Када су ме колеге питале зашто сам дошао да радим у овој лиги, нисам знао да ме ово чека. Судијама дођемо као заморци, увежбавају нова правила на нама.Другови који су водили ову утакмицу морају да знају први и основни посао судије, ако то нису научили до сада.  Основни посао арбитра је да се потруди да осигура равноправне услове за оба тима, да ти момци и тренери који раде са њима могу да покажу форму, а то вечерас нисам видео. Млади кошаркаши које водим су направили велики помак у игри и ја нећу дозволити да им се то одузме. Ми смо у десет утакмица имали скандалозно суђење.“

Будући да Светислав Пешић и наши кошаркаши имају нашу пуну подршку, желимо да подсетимо на реченицу из интервјуа шефа стручног штаба кошаркашког клуба за наш портал:

,,Ако је теби циљ кошарка сигурно ћеш да победиш, али ако ти је кошарка средство да оствариш неке друге циљеве, онда сигурно нећеш успети.“

Интервју у целости можете прочитати на линку: http://www.mojacrvenazvezda.net/20604/2012/01/14/mcz-intervju-svetislav-pesic/

Браво, Кари! Момци, свака част!! Само напред!!!

Повезане вести

15 comments

deki феб 9, 2012 at 13:32

Ajde da se recimo i slozimo sa navijacima koji traze bojkot!! Nismo mi slepi, kradu nas kad god mogu, neko bi odavno pobego iz ove lige kad bi mu se ovo radilo kao nama… Ali kako da ne podrzimo nase kosarkase, koji ni najmanje nisu krivi za to!!! Ne mogu da shvatim kako pojedinima nije jasno da, trenutno, bez ABA lige nema ni evrolige… daj da dolazimo na utakmice i prozivamo u prvom redu nas KKS, jer on treba prvi da stane u zastitu klubova iz Srbije!! On da je clan ULEBA, prvak nase lige bi igrao Evroligu, a ovako 100 godina da smo prvaci nase lige, uzalud… OK da svi srpski klubovi bojkotuju aba ligu, ali samo mi…?? Pa kad se pricalo da Lukic i jos neki pregovaraju o balkanskoj ligi u fudbalu, ne vidoh nikoga da osudi tu ligu…. kako da nije liga ne siri novo „bratstvo i jedinstvo“ kome se delije protive..?!!

Reply
veliki pravi Zvezdas феб 9, 2012 at 13:23

Napred Kari ,trazite od rukovodstva ABA lige drugacije sudjenje za Crvenu Zvezdu ili zaprijetite da ce te istupit iz ABA lige ,inace nije nesto popravila stanje u kosarci eks ju ,Crvena Zvezda bi trebala da istupi iz takve lige u kojoj se sve sudi protiv nje ,okrenite se ljudi u upravi Crvene Zvezde Srpskoj ligi pa iz nje neka Crvena Zvezda igra Evropu Covicu

Reply
Ariljac феб 9, 2012 at 13:08

Mani se stoke Kari samo nastavi dalje kako si zamislio!!!Sve vise uvidjam da su Delije u pravu sto se tice bojkota!!FORZA ZVEZDA!!!

Reply
milos феб 9, 2012 at 13:42

Da, Delije sigurno zbog toga bojkotuju ligu, aj ne lupetajte!!!Sto ne bojkotuju onda Karadzicevu ligu, aj malo promislite pre nego sto napisete nesto.

Reply
Nikola феб 9, 2012 at 12:57

Svi u Nis na Kup Radivoja Koraca da pomognemo ovim momcima da uzmu ono sto je njihovo!!! Bice nezapamceni spektakl, idemo Delije, svi zajedno!!!

Reply
Danubeshark феб 9, 2012 at 12:20

Kari govori iskreno, otvoreno i sve sto je rekao je tacno.
Ja mislim da bojkot ima smisla jer je ABA liga cirkus i osecam da bi nam se isto dogadjalo i u „ex-SFRJ ligi“ u fudbalu.
Da se razumemo, nisam ja neka usijana navijacka glava sa motkom u ruci ali ovo je bruka i sramota preko svake mere.
Ok, svi smo ljuti i razocarani, ali mozemo biti dostojanstveni i polako okrenuti ledja ovoj A-psolutno B-esmislenoj A-materskoj ligi…

Reply
Aston феб 9, 2012 at 12:52

Vidis ja se slazem sa tobom,ali bi te upitao koliko si puta otrisao na utakmicu da gledas fk Crvena Zvezda – Metalac, ili Bsk Borca – Crvena Zvezda, pa verujem da nisi zato sto ti nije iteresantno.
E vidis ja idem da gledam i mogu ti reci svaki put se razocaram u kvalitet fudbala. To je jako jadna utamica da ti ja nemogu opisati.
Recimi dali to zelis da gledas, ili zelis da imas ligu pa kako god se zvala, ligu da valja, a ne ko ovu nasu ligu gde zaostajemo -10 pa se na polu sezoni oprastas od titule.
Mislim da o tim stvarima netreba govoriti te stvari su jadne i bedne.

Reply
Danubeshark феб 9, 2012 at 13:38

Hm… Nije ti los pogled na celu situaciju, ali pomalo idealisticki i mozda cak utopijski. I ja ti iskreno zavidim na tome.
Sto se tice odlazaka na utakmice, veruj mi da idem cesto, cak cesce na „male“ utakmice jer mi zdravstveno stanje ne dozvoljava da budem u guzvi a da nemam vazduha.
Shvatio sam tvoju poruku ali ta liga o kojoj govoris bi dosla u obzir samo ako bi bila 100% regularna, a u to svakako sumnjam. Ni JSL nije regularno takmicenje ali mislim da bi smo se lakse izborili za regularnost u Srbiji nego u takvoj ligi. Ovde mozda i mozemo nesto da uradimo po pitanju regularnosti. Prosto receno, bolje posteno protiv npr. „Metalca“ nego da nas odrade sudije protiv npr. „Rijeke“ pa da poludimo i ti i ja kao Kari sada. Veliki pozdrav.

Reply
Aston феб 9, 2012 at 12:10

Ja imam 40 godina mladjim sam od Karija, a stariji mozda od vecine vas. gospodin Pesic je veliki strucnjak i uvek ima moju podrsku i za ovaj proekat i za sve sto je uradio.

Ali gospodine Pesicu vase iskustvo nesme da dozvoli tehnicku 35 sekundi pre kraja, vi s te zakuvali ,i posle tehnicke smo imali sansu ,a mogu da zamislim da ste svoj ego sacuvali za sebe.

Koraci su bili, zvala se ova liga Hrvacka ili kako vec mi je igramo, ili igrajte ili izlazite.

Ekipa Crvene zvezde nije mlada obadva Popovica su iskusni igraci, Tomason takodje, pa ni Mile nije rosa samo tako igra kao da je pocetnik kao da ima ispod 2 metra a ne 2,17 cm covek promasi zakucavanje ma uzas posle slobodnih izbije loptu u aut par sekundi pre kraja, Pa sta reci.

Gospodine Pesicu fali vam dva iskusna sutera jaka igraca. Pojacajte se. Nedovic odlican i ako jos ima materijala da napreduje.

Reply
Igor феб 9, 2012 at 11:18

Jbg, sta je tu je… Vazno je da konacno igramo dobro, za razliku od prosle polusezone.

Reply
miki1991 феб 9, 2012 at 10:51

po sudijama smo trebali da igramo balet, a ne kosarku…

Reply
Mladen феб 9, 2012 at 08:40

Pa cemu sad ovaj deo Karijevog intervjua, u kontekstu ove price ? Mislite da njemu kosarka nije cilj … ???

Reply
Ivan феб 9, 2012 at 03:45

Ne daj se Kari!

Reply
Kizami феб 9, 2012 at 03:35

PA sta da radi covek..KAD JE OVA J****A ABA LIGA hrvatska!

Reply
milos феб 9, 2012 at 13:46

A Roman Lisac je iz ustaskog jezgra – Livna! Ne lu pe taj te! Problem je u tome sto vise nismo toliko jak klub i moze svako da nas zeza. Kao u JSL, ali tome smo mi sami najvise kumovali sada beremo plodove svoga „rada“. Ali nek su nama Zika Pauk i Vesic zivi i zdravi!

Reply

Leave a Comment