Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Станковић: „Чека нас спектакл, надам се уз навијаче“

Црвена звезда ће у оквиру шеснаестине финала одмерити снаге са италијанским Миланом, а утиске после жреба у Ниону изнео је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић који је свестан да нас чека двомеч са одличном екипом.

– Снажан противник. Јуче сам гледао утакмицу између Милана и Парме, где је Парма одиграла феноменално, али је Милан сво време био доминантан.  Лидери су на табели у Серији А, а не треба трошити време за причу о њиховој историји и о томе какав су фактор у европским такмичењима. У задњих пар година пролазе кроз транзицију, али утисак је да су у овој сезони пронашли равнотежу. Са Пиолијем су добили доста тога, ради се о одличном тренеру. Биће спектакл, немам дилему. Волео бих да се нешто промени до тада што се тиче навијача. Када бисмо могли да играмо на пуној Маракани… То је нешто што прижељкујемо – почео је Станковић.

Респектује шеф стручног штаба нашег тима наредног ривала у Лиги Европе, али се не плаши двомеча.

– Они ће наставити да играју првенство, али нас чека пауза и могућност да се још боље спремимо. Бићемо свежији, одрадићемо и припреме. Опет, Милан је добар тим, чекају нас две утакмице, надиграваћемо се. Рекао сам да се не плашимо никога, али да поштујемо свакога. Реалиста сам у живота, свестан сам да немамо право да претимо, али нећемо одустати. Тражићемо наше шансе и „биће борба непрестана“ – закључио је Станковић.

The post Станковић: Чека нас спектакл, надам се уз навијаче appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE дец 14, 2020 at 18:09

SPEKTAKL ZA KLANDZE..BIĆE LOVE

Reply

Leave a Comment