Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИсторијаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Борјан са Пижоном на врху

Утакмица против Слована у Либерецу била је 50. у европским такмичењима за нашег капитена Милана Борјана чиме се на врху листе изједначио са Владимиром Петровићем Пижоном.

Рекорд који је био на снази четири деценије – у синоћнем мечу са Слованом је изједначен, са тенденцијом да на пролеће буде и оборен, с обзиром на то да је Црвена звезде „презимила у Европи“. Борјан је стао „раме уз раме“ са Пижоном и одиграо 50. европски меч у дресу са клубом који носи у срцу и чију капитенску траку носи око руке.

Невероватна је част бити „раме уз раме“ са таквом легендом као што је Владимир Петровић. Желим да се захвалим руководству, стручном штабу и навијачима на свему. Не могу да опишем колико се почаствовано осећам – рекао је Борјан после меча са Слованом.

Интересантно је да Борјан није пропустио ниједну европску утакмицу од када је дошао у Црвену звезду, што се догодило 24. јула 2017. године када је званично промовисан као ново појачање нашег клуба. Од самог старта, учврстио се на месту „ јединице“, постао миљеник Звездиних навијача, одиграо више од 150 утакмица у свим такмичењима, од тога 50 европсих мечева, чиме је изједначио рекорд који је дуго био недодирљив.

The post Борјан са Пижоном на врху appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment