Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Куп Србије: Рад и Црвена звезда играју 18. децембра

Фудбалери Црвене звезде вечерашњим гостовањем у Либерецу завршавају јесењу европску одисеју. Црвено-бели су успешно пребродили искушења у групи „Л“ УЕФА Лиге Европе и већ сада се могу окренути новом европском пролећу које ће стартовати у фебруару 2021. године. Пре тога тренер Станковић и сви у клубу са нестрпљењем ће ишчекивати понедељак 14. децембар када ћемо сазнати име противника у нокаут фази.

Уз окончање Евро мечева наши фудбалери свакако желе да и домаћи шампионат окончају успешно, а до краја јесење полусезоне остала су још два првенствена дуела. Црвено-бели ће већ у недељу 13. децембра дочекати екипу ОФК Бачке, а у среду 16. децембра у последњем колу јесење полусезоне следи гостовање у Горњем Милановцу екипи Металца.

Ипак ту неће бити и крај јесењим изазовима за црвено-беле. Наши фудбалери услед обавеза на међународној сцени нису одиграли сусрет осмине финала Купа Србије, а пошто се и тај меч мора одиграти у оквиру јесење полусезоне одређено је да дуел између Рада и Црвене звезде буде одигран у петак 18. децембра. Сусрет на стадиону „Краљ Петар I“ заказан је за 13:30 часова.

Тек након тог сусрета црвено-бели ће моћи да пођу на заслужени одмор.

Повезане вести

Leave a Comment