Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеСаопштењаФудбал

Саопштење ФК Црвена звезда

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава јавност да је првотимац нашег клуба Жељко Гаврић позитиван на корона вирус.

Чим је осетио прве симптоме, Гаврић је одмах тестиран, а потом био и у потпуној изолацији у односу на остатак тима. Нажалост налаз је показао да је позитиван на корона вирус.

Наставили су изабраници Дејана Станковића да тренирају нормалну и да се припремају за утакмицу против Слована из Либереца, као и за све остале такмичарске изазове који нас очекују. Најважније од свега је да се Гаврић добро осећа и верујемо да ће убрзо бити на терену са саиграчима.

Наш клуб тестира играче на вирус Ковид 19 на сваких седам дана и тако врши мере превенције неопходне за здравље свих запослених.

Жељко Гаврићу желимо брз и успешан опоравак, те да се што пре прикључи екипи у новим победама!

The post Саопштење ФК Црвена звезда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC дец 7, 2020 at 18:46

TO STO PISETE IZ KLUBA NEMA VEZE SA VEZOM,STO NEKAZETE ODAKLE MU KORONA,DECKO SLAVIO RODJENDAN 5 DECEMBRA,ZURKA,VESELJE,ON JE BRE PROFESIONALAC I IMA DA POSTUJE SVE MERE,KAKO BEN NIJE ZARAZEN,GAJIC,DEGENEK,BORJAN SVI POSTUJU,JA BI GA KAZNIO SAMO TAKO,NE NJEGA SAMO NEGO I KANGU KOJI JE LUDOVAO PO PARIZU,RODICA,GOBELJICA,ZELIM MU BRZ OPORAVAK ALI I KAZNU,STA DA NAM TREBA IGRAC KAO ON,A TREBA JUCE SMO JEDVA POBEDILI JER NEMAMO DOVOLJNO IGRACA

Reply

Leave a Comment