Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Војводина – Црвена звезда 3. чин

У вероватно најчуднијој сезони до сада, проузрокованој ситуацијом са корона вирусом, Црвена звезда и Војводина састаће се по трећи пут и одмерити своје снаге на леду.

Као што смо прошли пут јавили, ови мечеви би требало да се бодују и за ИХЛ такмичење ова два клуба, али за сада, по свим информацијама које имамо, не зна се са сигурношћу да ли ће ова два клуба уопште играти ИХЛ. Тако за сада Звезда и Војводина своје мечеве играју само у оквиру Државног првенства Србије у којем би још требало да учествују две екипе – Ред Тим (јуниори Звезде) и НСА из Бугарске, али подробнијих информација о томе још увек нема на видику. Чак ни људи запослени у нашем хокејашком клубу не могу да потврде ни једну од тих информација и речено нам је да за сада све виси у ваздуху.

Иначе, Црвена звезда је у претходна два дуела славила против Војводине. Први пут наши хокејаши су били бољи у Новом Саду када су славили са 10:2, док су други пут победили у Леденој хали Пионир са 6:0. Трећи меч на распореду је у недељу (6. децембар) у Новом Саду са почетком од 18:30 часова.

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

3 comments

Srdjan Grozdanic дец 8, 2020 at 16:26

Tri dana od trece utakmice a rezultata nema.Zasto?

Reply
Vladimir дец 8, 2020 at 16:47

На жалост и даље немамо никаквих информација у вези хокејашког сусрета између Војводине и Црвене звезде. Чим будемо добии неке релевантне информације објавићемо.
Хвала на разумевању.

Reply
CZBG portal дец 8, 2020 at 17:42

Utakmica je odložena. Pošto sam bio na putu nisam stigao da objavim tu vest. Trebalo bi da se igra u ovu sada nedelju. Videćemo šta će da bude.

Reply

Leave a Comment