Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Борјан: „Са осмехом чекамо пролеће“

Предводио је капитен Црвене звезде Милан Борјан на прави начин своје „ратнике“ кроз сваки дуел у Лиги Европе. Синоћ је још једном показао зашто га многи навијачи називају једним од најбољих у историји клуба. Поново је Борјан својим интервенцијама мамио осмехе на лице навијача и на крају сачувао свој гол другу утакмицу заредом у групној фази и то против клубова какви су Гент и Хофенхајм.

Овај тим, клуб не стаје, идемо даље! Још једна дефанзивно феноменална утакмица, сачували смо нашу мрежу, док смо у нападу мало журили, али је најбитније да смо освојили тај преко потребан бод који нам је и математички донео пролазак у нокаут фазу. Сада се окрећемо првој следећој утамици у првенству, да пробамо да освојимо три бода и против Златибора, али и против Слована и да са осмехом чекамо пролеће у Европи – нагласио је Борјан.

Наш капитен се осврнуо и на све оно што је било неопходно да црвено-бели тим презими у Европи.

– Пре свега морам да кажем да све ово што смо урадили, све успехе које смо постигли, све је то плод сјајног рад и тимског духа који је главна особина овог тима. Одлично се разумемо и сарађујемо од стручног штаба, до свих на клупи и нас на терену. Сви заједно смо једна велика породица и једноставно су се коцкице сложиле на крају. Имали смо наравно и велику подршку управе и желим да се захвалим свима у клубу јер смо ово заједнички остварили.

Није мала ствар освојити 10 бодова у пет одиграних кола у изузетно тешкој групи.

Када сам долазио у Црвену звезду, а и много пута после тога сам поновио да моји саиграчи и ја можемо да радимо велике ствари и да обарамо рекорде. То потврђујемо из године у годину. Момцима свака част. Није мала ствар освојити 10 бодова у групи која није нимало лака. Оставили смо срце на терену, борили смо се за клуб, остварили смо довољан број бодова да би презимили у Европи. Сада идемо у Либерец да и тамо победимо и да још више подигнемо коефицијент – подвукао је Милан Борјан.

The post Борјан: Са осмехом чекамо пролеће appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment