Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Јована Дамњановић, ЖФК Црвена звезда

После скоро месец дана паузе, 21. јануара смо се поново окупиле како бисмо почеле са припремама за пролећни део сезоне. У овом периоду ниједна играчица није напустила екипу, али смо се знатно појачале на свим позицијама. Прво појачање је Милена Пешић(везни играч, репрезентативана десетка). Осим ње, у клуб су дошле и Слађа Лазаревић(напад), Маријана Јанков(одбрана, капитен U17 репрезентације), Милица Смиљковић(одбрана) као и две млађе играчице: Дина Благојевић и Кристина Пантелић. Такође, у наредних пар дана би требало и да нам се прикључе и две играчице из Америке, Алиса Кларк и Тара Мишел Коркорон. Велики плус у другој полусезони би требао да буде и повратак на терен Милице Мијатовић и Тијане Матић, које су биле теже повређене.

После скоро 3 недеље припрема, мислим да све иде по плану. Свакодневно тренирамо пуним интензитетом. Јесте напорно, али трпимо и гурамо даље. Немамо неких озбиљнијих проблема као ни повреда. Сви дају свој максимум и желе да се наметну за место у тиму. Такође, сви су свесни величине клуба у коме играју и тежине дреса који носе. У наредном периоду почећемо са одигравањем контролних утакмица, а прва би требало да буде већ за викенд, ако време то дозволи. Други део сезоне почиње 10. марта утакмицом против Нивеса на домаћем терену.

Иако заостајемо 6 бодова за првопласираном екипом, ми се не предајемо и сматрамо да је то заостатак који се може надокнадити.

Повезане вести

2 comments

mitar феб 9, 2012 at 17:50

dosta smo slabiji nego jesenas,pez podovac i smiljkovic,pojacanja nemaju taj kvalitet.pealnost 4 mesto.

Reply
mitar феб 9, 2012 at 17:47

realno smo slabiji nego jesenas bez podovac i smiljkovic,a ovo nisu pojacanja tog nivoa.realnost 4 mesto.

Reply

Leave a Comment