Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЗвездине легендеНајновијеФудбал

Михајловић: „Сигуран сам да ћу једног дана да се вратим у Звезду“

Тренер Болоње Синиша Михајловић, који је у претходне две године водио велику борбу са леукемијом, поручио је да је научио да цени више ствари у животу.

Он је дао интервју за „Sky sport“, током којег је открио неке интимне детаље из периода када је сазнао за болест.

– „Живот је фантастична ствар. Када прођете кроз ствари кроз које сам ја прошао, научите да уживате у свему у потпуности. У сваком детаљу. Практично сам рођен два пута, 20. фебруара 1969. и 29. октобра 2019. године. Тешко је видети чврстог мушкарца како плаче. Међутим, са болешћу сам се научио и да се суочим са емоцијама. Није ме срамота, научио сам да плачем. Никога не би требало да буде срамота да плаче. Раније сам такве ствари држао у себи, али сам схватио да је плакање добра стварм јер тако показујете своја осећања и људима које волите“ – рекао је Михајловић.

Српски стручњак је открио још једну ствар, да му је циљ у тренерској каријери да једног дана преузме Црвену звезду.

– „Ако причамо о фудбалу, најважније сећање остаје освајање Купа шампиона са Црвеном звездом. То је мој омиљени тим. Та победа не може да се мери са онима које сам остварио са Лациом и Интером. Сигуран сам да ћу једног дана да се вратим у Звезду. То је део мојих планова, а до сада су се они, углавном остваривали“ – поручио је Михајловић.

Његов повратак у Београд свакако неће скоро уследити. Он има уговор са Болоњом до лета 2023. године, а све и да није тако, црвено-бели на клупи тренутно имају Михајловићевог великог пријатеља Дејана Станковића. Њихов сјајан однос био је кључан приликом доласка италијанског нападача Дијега Фалћинелија на позајмицу из Болоње.

Ипак, и тај трансфер показује да је Михајловићу Звезда у мислима и да јој жели добро. За сада се Фалћинели показује као веома добро појачање.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/mihajlovic-siguran-sam-da-cu-jednog-dana-da-se-vratim-u-zvezdu-249384/?fbclid=IwAR3kun4AU9vCEojbuhKQuxK7YWLYEp2SLLZWUEhXd6xoYfySCpNyzRLwnmk

Повезане вести

Leave a Comment