Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Тејлор Рочести – „Нова визија 20/20“

Претходних дана по медијима се често провлачи питање да ли ће искусни плејмејкер Црвене звезде Тејлор Рочести и након 7. децембра бити део екипе тренера Саше Обрадовића. У међувремену некадашњи кошаркаш Гетингена, Галатасараја, берлинске Албе, Ле Мана, Кахе Лаборал, Бјеле, Монтепаски Сијене, Нижњег Новгорода, Макабија из Тел Авива, Локомотиве Кубан, кинеских клубова Тјанџин Голд и Анхуи Драгонс и пирејског Олимпијакоса објавио је у понедељак 30. новембра необичну информацију. Наиме, Рочести је објавио књигу „Нова визија 20/20“ у којој објашњава свој позитиван приступ животу.

Тим поводом Звездин кошаркаш је изјавио:

– „Узбуђен сам да могу да најавим своју књигу која ће ускоро изаћи. Зове се „Нова визија 20/20″. Ова књига је требала да буде писмо мојој деци, а претворила се у хитан апел читавом свету да подесимо начин на који доживљавамо живот. У овој књизи сам поделио многа искуства која су обликовала мој оптимизам.“

Некада најбољи стрелац Евролиге најавио је да ће се књига у продаји појавити 22. јануара 2021. године, а ускоро ће се наћи и у претпродаји.

Повезане вести

Leave a Comment