Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Хол и О`Брајант спремни за дуел са „поносом Израела“?

Након минималног тријумфа у 43. регионалном вечитом дербију против ПАртизана кошаркаши Црвене звезде поражени су у оквиру 11. кола Евролиге на свом паркету од истанбулског Анадолу Ефеса. У дуелу са најбољом евролигашком екипом током прошлосезонске прекинуте сезоне црвено-бели су били ослабљени неиграњем Ленгстона Хола и Џонија О`Брајанта.

Први плејмејкер Хол се повредио током дуела са црно-белима и поред чињенице да је на самом терену његов пад изгледао прилично забрињавајуће, повреда није била теже природе, али је свакако незгодна и захтевала је мировање. Са друге стране крилни центар се повредио између два наведена дуела и поред велике жеље није био у могућности да помогне друговима у дуелу са турском екипом.

Како се сазнаје, обојица играча од којих у многоме зависи и игра нашег клуба вратили су се тренажном процесу и постоји могућност да се нађу у екипи за предстојећи изазов у Тел Авиву против екипе Макабија, али ће свакако стручни штаб донети одлуку пред полазак на пут да ли ће наведени двојац излагати напорима или ће их сачувати за дерби регионалне АБА лиге који следи у недељу 6. децембра када ће у београдском храму кошарке гостовати подгоричка Будућност.

Повезане вести

Leave a Comment