Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Одржан жреб четвртфинала Купа Србије за ватерполисте

У просторијама Ватерполо савеза Србије данас је одржан жреб четвртфинала Купа Србије за сезону 2020/21. Осам најбољих екипа бориће се 12. децембра за пласман на завршни турнир који ће бити одржан крајем године, тачније 28. и 29. децембра.

Екипе су биле подељене у два шешира и сигурно су сви желели да избегну четвртфинални дуел са тренутним лидером српског елитног ватерполо такмичења, екипом Новог Београда 11. април која је била у групи неповлашћених тимова пошто се претходне сезоне такмичила у другом степену такмичења.

Жреб је одлучио да се екипа тренера Александра Филиповића у четвртфиналу националног куп такмичења састане на базену Спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“ са екипом новосадске Војводине, а интересантно је да би две екипе требале да се састану и седам дана раније у првенственом сусрету исто на дорћолском базебу. У досадашњем току националног шампионата наша екипа након шест одиграних мечева има скор од четири тријумфа и по један реми и пораз и са 13 освојених бодова заузима четврту позицију, а само степеник ниже налазе се новосадски црвено-бели који у седам одиграних мечева имају скор од четири тријумфа и три пораза.

– Четвртфинале Купа Србије за ватерполисте:
Нови Београд 11. април – Шабац
КВК Раднички – Стари град
Црвена звезда – Војводина
Наис – Партизан

Повезане вести

Leave a Comment