Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих селекција

Наши таленти полусезону полако приводе крају, а преносе мечева црвено-белих омладинаца и кадета, као и првог тима Графичара ћете бити у прилици да гледате на јутјуб каналу Звезда кидс и Зведа ТВ-у.

Одмериће снагу омладинци Црвене звезде које са клупе предводи Марко Неђић са вршњацима који носе дрес Графичара, такође тима у ком стасавају наши бисери. Тај меч је на програму у суботу од 13 часова, а биће веома интересантно видети како ће изгледати меч у ком ће на различитим странама бити Ђурић, Митуљикићи, Радојевић, Глушевић…све таленти који се намећу да у будућности обуку дрес првог тима Црвене звезде.

Кадети Црвене звезде ће са вршњацима који носе дрес нашег развојног тима Графичара одмерити снаге у понедељак од 14 часова. Митићеви пулени које на терену предводе Мијатовић, Николашевић, Маринковић и остали, одмериће снаге са Ђуровићевим дечацима где предњаче Кахвић, Огњеновић, Бошковић, све играчи са перспективом да једног дана обуку дрес сениорског тима Црвене звезде.

Завесу на полусезону спустиће сениори Графичара у недељу од 13 часова када ће гостовати Радничком у Сремској Митровици, а велике амбиције пред меч има седамнаестогодишњи Никола Станковић.

Желимо да завршимо полусезону на најбољи могући начин – победом. Трећи смо на табели, нападамо врх и да би се томе приближили потребно је да тријумфујемо и у Сремској Митровици. Раднички је добра екипа, поштујемо их, али верујем у то да ћемо освојити нова три бода. У добром смо налету и пуно самопоуздања после победе над Слогом – тврди Станковић.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 13 часова, омладинци – Црвена звезда – Графичар

Субота, 13 часова и 30 минута, млађи пионири – Партизан – Црвена звезда

Недеља, 11 часова, млађи пионири – Графичар – Чукарички

Недеља, 13 часова, ПЛС – Раднички СМ – Графичар

Понедељак, 14 часова, кадети – Црвена звезда – Графичар

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих селекција appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment