Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милуновић: „Атмосфера из свлачионице је кључ успеха“

Играо се 58. минут када је после феноменалног центаршута Ел Фарду Бена највиши у скоку био високи дефанзивац Црвене звезде Немања Милуновић који је и вечерас показао да су му голови главом ужа специјалност.

Искрено знали смо много о њима, још увек су биле свеже информације како играју јер смо пре две недеље играли против њих. Са друге стране, доста играча није играло данас. Похвалио бих момке који су данас изашли и оставили срце на терену. Показали смо да дишемо као један и да је кључ свега свлачионица и позитивна атмосфера коју показујемо из утакмице у утакмицу – истакао је Милуновић.

Осврнуо се стрелац другог гола на вечерањем мечу и на сегмент игре који је вечерас одредио победника.

– Знамо да понекад прекиди практично и решавају утакмице, на нашу срећу тако је било и вечерас. Управо је тај детаљ решио питање победника. Свакако, ми смо висока екипа, имамо сјајне скакаче, али и извођаће тих прекида. Бен је врхунски центрирао из корнера, а на мени је било само да се поклоним и да је пошаљем тамо где треба. Показали смо како функционишемо као екипа на тим прекидима, свако има свој задатак који смо вечерас испунили.

Не крије Милуновић да екипа зна да је близу циља, али нема опуштања.

Нормално је да размишљамо позитивно. Ипак, имамо још две утакмице до пролећа у Европи. Нисмо још математички обезбедили пролаз у нокаут фазу Лиге Европе. Само са оваквим приступом можемо доћи до жељеног циља. Међутим, већ у недељу имамо утакмицу против Рада коју морамо да решимо у нашу корист и да покажемо поново исти приступ – закључио је Немања Милуновић.

The post Милуновић: Атмосфера из свлачионице је кључ успеха appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment