Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Звезда тренирала у Белгији

Последњи тренинг пред сутрашњи меч у ком ће Црвена звезда гостовати Генту од 18 часова и 55 минута, одрадили су изабраници Дејана Станковића, у веома добром расположењу.

Суочена је Црвена звезда са кадровским проблемима, па су у Београду остали – Гобељић, Родић, Саного, Канга и Катаи, ипак и сам Станковић је најавио да то за њега није алиби, те да има фудбалере који су спремни да сутра остваре позитиван резултат. Пре самог почетка тренинга били смо у прилици да уживамо у фудбалским бравурама Ненада Милијаша и Дејана Станковића. Милијаш је сјајно центрирао за Станковића, а он рутински погађао мрежу, а могли смо да приметимо и да сви у стручном штабу жељно ишчекују сутрашњу утакмицу и да се надају головима црвено-белих фудбалера.

Представници медија били су ограничени на то да петнаест минута проведу на тренингу, што значи да су присуствовали само уводном загревању и шеви која је уследила. Потом је дошло до тактичког дела и последњих савета које је Станковић могао да пружи својим пуленима пред сутрашњи дуела, а они су и више него пажљиво упијали све оно што је шеф стручног штаба нашег тима говорио.

Наши фудбалери су имали прилику да осете терен „Геламко Арене“, стадиона који је изграђен 2013. године и који, иако то сада није релевантно, с обзиром да се меч игра без публике, има капацитет од 20 хиљада места. Ради се о мултифункционалном објекту, који је практично читав од стакла, уз дивно осветљење које пружа прелеп амбијент.

The post Звезда тренирала у Белгији appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment