Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Обрадовић: „Нисам задовољан“

Кошаркаши Црвене звезде славили су у 43. регионалном вечитом дербију. У једној прилично чудној утакмици у којој статистички параметри заиста упадају у очи црвено-бели су стигли до осмог тријумфа у овосезонској АБА лиги и тиме се учврстили на лидерској позицији.

Након утакмице тренер наших кошаркаша Саша Обрадовић је изјавио:

– „Важно је победити. Важна победа, можда је овако и слађе. А, да сам задовољан нешто претерано и нисам, можда само резултатом. Без повода смо дали Партизану прилику да се врати у утакмицу“, рекао је Обрадовић за Арену.

Звезда је као гост победила Партизан са 86:85 у АБА лиги. Црвено-бели су водили већим делом утакмице, а Партизан је на крају имао шут за победу.

– „Мислим да није била толико квалитетна утакмица, више је резултатски била занимљива. Много смо грешака правили, поготово у одбрани. Умор је присутан због претходне две недеље, два дупла програма у Евролиги, што је могло да се види у нашој концентрацији“, казао је Обрадовић.

Он је изразио наду за што бржи повратак навијача на трибине.

– „Није права атмосфера. Стално се надамо да ћемо поново да видимо навијаче који су сигурно најбољи на свету“, истакао је тренер Црвене звезде.

Посебно је истакао да је АБА лига приоритет Звезде.

– „Нама је најважнија АБА лига, она је приоритет. Одржали смо ту предност. Добро је то што смо победили и овде“, навео је Обрадовић.

Повезане вести

Leave a Comment