Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Звезда још једном убедљива против Војводине

Хокејаши Црвене звезде остварили су још једну убедљиву победу над екипом Војводине. Након што су у претходном мечу, у Новом Саду, славили са 10:2, овај пут су у Леденој хали Пионир остварили победу од 6:0 (4:0, 0:0, 2:0).

Ни једног тренутка екипа Војводине није била претња чети Николе Бере, а резултат на овом мечу могао је да буде много убедљивији да Новосађани у међувремену нису довели у своје редове новог голмана из Русије, који је спречио праву катастрофу гостију. У прилог томе говори и однос шутева на гол (45-7). Али и поред одличних одбрана, голман Војводине није могао да спречи Звездине нападаче да нађу пут до мреже, па су тако наши хокејаши показали да су изразити фаворити за освајање још једне, девете, титуле првака државе.

Стрелци за Црвену звезду на овој утакмици су били Керезовић са 3 поготка, док су по један постигли Бркушанин, Лештарић и Јанковић.

Црвено-бели су на овом мечу наступили у саставу: Ранковић, Митић, Анић, Подунавац, Бркушанин, Лештарић, Керезовић, Луковић, Новаковић, Воиновић, Драговић М., Јанковић, Шпањевић, Гвозденовић, Митровић, Сабадош, Анђелковић, Драговић В., Вдовић.

Подсећамо да ће наши хокејаши у децембру месецу започети и своја такмичења у оквиру ИХЛ лиге, али како ствари стоје све своје мечеве ће играти у гостима због ситуације са корона вирусом, а мечеви против Војводине се рачунају како за домаће, тако и за ИХЛ такмичење.

(извор/фото: czbg.net)
https://www.czbg.net/2020/11/22/zvezda-jos-jednom-ubedljiva-protiv-vojvodine/

Повезане вести

Leave a Comment