Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Они освајају „Карађорђе“

Мало је остало времена до почетка дербија јесењег дела сезоне 2020/21. Данас од 17:30 часова на новосадском „Карађорђу“ снаге ће одмерити домаћа Војводина и наша Црвена звезда. Тренер црвено-белих Дејан Станковић имао је доста проблема када је састав екипе у питању. Стандардни леви бек Милан Родић ниеће моћи да наступи због позитивног резултата на вирус COVID-19, а најбољи играч екипе Александар Катаи није се опоравио од повреде задобијене током сусрета националних селекција Србије и Шкотске.

Тренер црвено-белих ће на „Карађорђе“ извести најјачи могући састав, а промена је да Мирко Иванић ће играти на крилу уместо Катаија, док ће Његош Петровић заузети место у средини. Ераковић ће заузети место на левом беку на овом мечу.

Ово је састав Црвене звезде за меч са Војводином:

М. Борјан, М. Гајић, Н. Милуновић, М. Панков, С. Ераковић, С. Саного, Њ. Петровић, Г. Канга, М. Иванић, Е. Ф. Бен, Д. Фалћинели

Повезане вести

2 comments

Звездаш нов 22, 2020 at 17:38

Најбољи „асистент“ Линг Лонг лиге Сејо Калач опет почиње утакмицу и то као леви бек!?

Reply
Delije Sever Ns нов 22, 2020 at 16:25

Stvarno Deki tebe više niko nemože da razume u tvom kombinovanju oko sastava.Kakav bre Eraković da ti igra beka a Ivanić krilo…stvarno si počeo da preteruješ i sereš sa tvojim kombinovanjem.Gavrić dete i Radulović mali ubice po krilima a ti stavljas non stop Ivanića na pogrešno mesto.Nerazum te uopšte i onda ćeš protiv Genta sasvim peti tim izvesti…Stvarno ga preteruješ više.

Reply

Leave a Comment