Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звездин двојац на прагу одласка

Јесења полусезона 2020/21 полако улази у своју завршницу, а самим тим и зимски прелазни рок је све ближи. Претходних дана много је било речи о играчима који би током предстојеће зиме требали да задуже црвено-белу опрему, а полако се склапају коцкице и око играча који ће напустити стадион „Рајко Митић“.

Како се сазнаје у овом моменту најближи одласку су искусни играчи Немања Милуновић и играч који је вечито ушао у срца свим присталицама нашег клуба након два гола Ливерпулу Милан Павков.

Тридесетједногодишњи Чачанин Немања Милуновић на београдску „Маракану“ стигао је почетком 2019. године из редова белоруског БАТЕ Борисов. Како се сазнаје најбољи клуб Белорусије би радо поново видео Милуновића у својим редовима, али ће се за потпис искусног дефанзивца „борити“ са казахстанским екипама Астана и Каират.

Када је реч о Милану Павкову, двадесетшетогодишњи нападач родом из Бегеча у актуелној сезони не добија много прилике да предводи напад црвено-белих и извено је да ће током зиме и дефинитивно променити средину. Како се сазнаје Павков тренутно вага понуде са два краја света. За његове услуге заинтереована је екипа Минестоне јунајтед. Члан МЛС-а ове сезоне није изборио пласман у плеј-оф и већ сада раде на формирању екипе за нови шампионат који стартује у марту 2021. године. Истовремено и неколико кинеских друголигаша заинтересовано је за Милана Павкова, али за сада није познато о којим клубовима је реч.

Остаје нам да видимо којим клубовима ће се поменути играчи приволети, али је извесно да ће Црвена звезда на пролеће у одбрану шампионске титуле и надамо се пролећне европске борбе кренути без двојице искусних фудбалера.

Повезане вести

Leave a Comment