Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Руски медији најављују ко би могао бити нови селектор Србије

Фудбалска репрезентација Србије доживела је велики шамар у финалном сусрету баража за пласман на Европско првенство. „Орлови“ су на нашем највећем стадиону након извођења једанаестераца елиминисани од Шкотске, а када се на то додају и лоши резултати у оквиру УЕФА Лиге нација постало је јасно да се у питање доводи и опстанак селектора Љубише Тумбаковића на клупи нашег националног тима.

Одмах су кренула нагађања ко би могао да наследи Љубишу Тумбаковића, а као један од главних кандидата помињан је Драган Стојковић Пикси. Међутим, како преносе руски медији могли би доћи до потпуног преокрета када је селекторска функција у питању пошто на основу њихових сазнања клупу репрезентације Србије могао би да преузме некадашњи играч и тренер нашег клуба Миодраг Божовић „Гроф“. Искусни педесетдвогодишњи стручњак који је доста радио у Русији предводећи Амкар из Перма, Москву, московски Динамо, Ростов, Локомотиву из Москве, Арсенал из Туле и Крила Совјетов из Самаре од јуна месеца ове године је без ангажмана и сигурно да би селекторска функција нашег националног тима представљала и врхунац досадашње тренерске каријере.

Како медији у Русији наводе све ће бити познато до краја ове године, а такође напомињу да су могуће и корените промене и у руководећем кадру самог Фудбалског савеза Србије.

Повезане вести

Leave a Comment