Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Девет победа

Ефикасни су били црвено-бели бисери у викенду за нама и остварили девет победа из дванаест утакмица.

Омладинци Црвене звезде су се са веома неугодног гостовања у Лучанима вратили са читавим пленом. Пулени Марка Неђића су головима неуморног Уроша Лазића и Марка Стојановића тријумфовали и тако се приближили Партизану и Бродарцу у трци за титулу. Успешни су били и јуниори Графичара и остварили прву победу на гостовању ове сезоне, а „пао“ је суботички Спартак. Мрежу ривала је начео Петар Пиплица, један од најконстантнијих фудбалера на које Дејан Симић рачуна ове јесени, а победу је потврдио резервиста Матеја Бојовић.

1. Бродарац – 49 бодова, гол разлика 43:16

2. Партизан – 45 бодова, гол разлика 51:20

3. Црвена звезда – 44 бода, гол разлика 51:13

——

11. Графичар – 23 бода, гол разлика 21:26

Стрелци: Никола Кнежевић (11, Црвена звезда), Матеја Бачанин (10, Црвена звезда), Никола Митуљикић (6, Црвена звезда), Петар Пиплица (5, Графичар) и Урош Бранковић (5, Црвена звезда).

Меч наших кадета са Младости је одложен, али су таленти који носе дрес Графичара успели да тријумфују суботички Спартак на гостујућем терену. Питање победника решио је Игњат Брајић, а тим Николе Ђуровића наставио је да игра феноменално.

1. Војводина – 50 бодова, гол разлика 53:17

2. Чукарички – 47 бодова, гол разлика 58:13

3. Партизан – 46 бодова, гол разлика 66:7

4. Црвена звезда – 43 бода, гол разлика 53:12

5. Графичар – 39 бодова, гол разлика 50:20

Стрелци: Александар Кахвић (21, Графичар), Мирко Николашевић (12, Црвена звезда), Лука Бошковић (9, Графичар), Давор Ракић и Јован Мијатовић (8, Црвена звезда).

Ремизирали су фудбалери Графичара на гостовању лесковачкој Дубочици и одиграли утакмицу без голова (0:0).

1. Раднички 1923 – 36 бодова, гол разлика 29:13

2. Кабел – 31 бод, гол разлика 18:7

3. Графичар – 26 бодова, гол разлика 26:14

Стрелци: Стефан Цветковић (6), Борисав Бурмаз (4), Илија Бабић, Димитрије Побулић, Лазар Марјановић (2).

Тријумфовали су млађи омладинци Графичара у дуелу против Рада головима Луке Маринковића и Ивана Никчевић резултатом 2:1.

Тврдо је било на утакмици наших млађих кадета против БСК Борче. Бункер гостију пробио је Андреј Шкобаљ у 73. минуту и поставио коначан резултат (1:0). Пионири Црвене звезде су поражени од вечитог ривала на гостовању, резултат је био 3:0 за Партизан, док су дечаци који наступају за Графичар савладали Телеоптик 2:0 головима Страхиње Стојковића и Алексе Василића.

Што се тиче наших млађих пионира, Црвена звезда је савладала ОФК Београд голом Димитрија Шарића (1:0), док су без голова одиграли дечаци који наступају за Графичар против ФК 011.

Најупечатљивији су били петлићи Црвене звезде који су завршили полусезону тријумф над БСК-ом из Борче. Резултатом је био 8:1 за изабранике Данила Тешића, а погађали су Шћекић, Д. Адамовић, Матановић, Цвитко, Перовић, Матић и Видић два пута. Такође, три бода су у викенду за нама освојили и петлићи Графичара, а хет-трик у победи над ОФК Београдом (3:0) постигао је Дамјановић.

The post Звездини бисери – Девет победа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment