Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Станковић: „Измене преломиле“

Пласирали су се фудбалери Црвене звезде у наредну рунду Купа Србије победивши Златибор резултатом 4:2, а утиске после меча који је обележио преокрет нашег тима, изнео је Дејан Станковић.

Чудна утакмица. Доминирали смо од првог момента, требали да имамо два или три поготка предности, а практично смо из првог шута примили гол. Исто тако је било и у наставку игре, из јединог покушаја смо примили гол. Изабрали смо тежи пут, а ја не бих више да преокрећемо резултат. Морамо да будемо концентрисани у одбрани. Противник нам по мечу направи једну или две прилике, а у тим ситуацијама мораш да будеш „јак“ и да не примиш гол – почео је Станковић.

Похвалио је Станковић играче који су са клупе ушли у игру и навео да су најзаслужнији за преокрет.

Играчи са клупе су преокренули утакмицу, тако да је утисак да су измене биле праве. Честитам играчима. Нема дилеме, чак и када се погледа статистика види се да смо били бољи. Ипак, не желим више да противнику дајемо предност. Практично сам дошао до тога да на полувремену нисам имао шта да кажем играчима, јер смо заслужили да водимо 3:0, али пита се и противник. Истрчали смо се, момци су показали карактер и морамо да останемо фокусирани до краја последњег циклуса за ову полусезону. Неће бити лако – закључио је Станковић.

The post Станковић: Измене преломиле appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment