Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаЖенски ватерполоНајновије

Звезда убедљива против Таша

После два пораза, од Војводине (14:9) и Палилуле (9:6), ослабљени тим Црвене звезде је остварио и једну победу на првом турниру Купа Србије у Новом Саду, пошто је победио такође ослабљени Таш 2000, резултатом 21:2. Новосађанке су у другом сусрету биле боље од Палилуле са 10:9 и турнир су завршиле са све три победе.

Старији тим Звезде је наметнуо јак ритам од самог почетка утакмице. Већ после два минута је било 3:0, а играчице, које су на овом турниру предводили Мирослав Томовић и Константинос Стратакис, у наставку су константно увећавала разлику. После 11 минута било је 8:0, а потом су по један погодак постигле и играчице Таша, Марија Тодоровић и Јована Радоњић. После тога су црвено-беле још 13 пута затресле мрежу и тако победом завршиле турнир, а за две недеље у Београду ће покушати да се реванширају Палилули и Војводини.

Најефикаснија у Звезди је била Јана Лујић са седам голова, док је Тијана Лукић постигла шест.

За Црвену звезду су на турниру играле: Анастасија Карличић, Христина Илић, Дијана Миловановић, Маргарета Миљковић, Ива Лујић, Андреа Гашић, Јелена Шарац, Јана Лујић, Тијана Лукић, Милица Зелић, Александра Антанасијевић и Јована Тодоровски.

Таш 2000 су представљале: Миона Ивковић, Мина Миленковић, Јована Радоњић, Јована Богосављевић, Анастасија Корени, Марија Тодоровић, Софија Спахић, Хелена Кликовац, Нађа Миленковић и Јана Јанковић.

Црвена звезда – Таш 2000 21:2 (6:0, 5:2, 6:0, 4:0)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Карличић, Тодоровски 2, Шарац 1, И. Лујић, Миљковић 2, Миловановић, Ј. Лујић 7, Лукић 6, Илић, Гашић 1, Зелић 2, Антанасијевић. Тренер: Томовић.

ТАШ 2000: Ивковић, Богосављевић, Спахић, Тодоровић 1, Радоњић 1, Јанковић, Корени, Н. Миленковић, Кликовац, М. Миленковић. Тренер: Дунђерски.

The post Звезда убедљива против Таша appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment