Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Десетковани омладинци ремизирали

Велике кадровске проблеме имао је Марко Неђић пред данашњу утакмицу, а то се наплатило кроз резултат у мечу са Радом (0:0) у оквиру 17. кола Омладинске лиге Србије.

Рад – Црвена звезда 0:0

Судија: Јован Шегрт.

Рад: Ђурковић, Ћоровић, Добријевић, Радловачки (од 85. Звиздић), Митић (од 90. Васиљевић), Шошкић (од 69. Делибашић), Зоговић (од 69. Чобељић), Андић, Савић, Гашић, Грубишић (од 55. Радојичић).

Црвена звезда: Ћопић, Деспотовски (од 64. Икановић), Ђурић, Лековић, Лазић, Пантић (од 69. Бачанин), Ћурић, Стојановић, Кнежевић, Ј. Митуљикић (од 85. Гајинов), Н. Митуљикић.

Жути картони: Грубишић, Андић (Рад).

Црвени картон: Андић (Рад).

Неђић је на располагању имао само једанаест фудбалера и два голмана, уз Стефана Лековића који је добио позив из кадета да се прикључи и помогне омладинцима. Лазетић је већ дуже време повређен, пауза чека и Бранковића и Боровића, са првим тимом је Радуловић, а данашњи меч пропустио је и Крстић.

У два наврата је у уводним тренуцима сусрета претио најистуренији фудбалер нашег тима – Никола Митуљикић, како продором, тако и ударцем са дистанце. Ипак, прва озбиљнија прилика виђена је у 19. минуту када је Лазић прошао по левој страни и центрирао за Стојановића чији је ударац главом завршио преко гола. Шутирао је Никола Митуљикић и у 25. минуту са двадесетак метара, али преко пречке. Одлучили су се наши бисери да углавном покушавају са дистанце, с обзиром да су фудбалери Рада стајали веома ниско и спутавали нас да кроз пас игру дођемо до прилике, па је и Стојановић „пуцао“ са ивице казненог простора у 37. минуту и добрано намучио Ђурковића, међутим, није се мењао резултат у првом делу игре.

Покушао је и Пантић у 49. минуту, спољним делом стопала са дистанце, али се голман Рада издужио колико је могао и успео да одбрани. После тога је уследио миран период игре, све до 71. минута када је Икановић покушао главом, али погодио Ћоровића на неколико метара од гола. Могли су домаћи да поведу у 81. минуту када је Делибашић био сам пред Ћопићем и шутирао, али је наш голман сјајно ногом успео да одбрани.

Феноменалну прилику имао је Стојановић у 83. минуту. Центрирао је Икановић, Кнежевић је главом спустио за Стојановића, голман Рада је практично већ био матиран, али је наш везиста из волеја шутирао преко гола. Затресао је Кнежевић и пречку из слободњака у последњим тренуцима меча, али лопта није хтела у гол ривала на данашњем мечу.

The post Десетковани омладинци ремизирали appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment