Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милошевић: „Поносан што сам део Звезде“

Предводио је екипу са клупе у вечерашњем тријумфу Црвене звезде над Слованом из Либереца резултатом 5:1, асистент Дејана Станковића – Небојша Милошевић, који је био презадовољан и пун емоција после тријумфа.

Изузетно позитивни утисци. Пресрећан сам, као и сви људи који припадају црвено-белој породици. Поносан сам што сам део групе и клуба, а после овакве утакмице, заиста су максимално позитивне емоције. Густ нам је распоред, већ у недељу гостујемо Раднику, па дочекујемо Гент, али играчи су се спремали за то и верујем да могу да изнесу. Идемо меч по меч, много утакмица и циљева – почео је Милошевић.

Као кључну ствар у вечерашњем тријумфу, Милошевић наводи сјајну припрему меча.

Показали смо у Немачкој да можемо да се такмичимо. Остварили смо позитиван резултат, а извршена је и надоградња после меча са Хофенхајмом у смислу наше игре. Предвођени Дејаном Станковићем, сви у стручном штабу смо на адекватан начин презентовали фудбалерима како можемо да победимо. Успели смо да неутралишемо њихове квалитете који се огледају у чврстини, агресивности, дефанзивном блоку, као и контранападима преко којих су елиминисали противнике у квалификацијама, па и победили Гент. Наметнули смо наше предности, добро смо нападали простор и заслужено освојили три бода. Показали смо да можемо да се такмичимо у Лиги Европе, да смо способни да освајамо бодове, а лествица је сад још више подигнута – закључио је Милошевић.

The post Милошевић: Поносан што сам део Звезде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment