Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Дегенек: „Победу посвећујем навијачима“

Црвена звезда савладала је Слован на домаћем терену резултатом 5:1, а штопер нашег тима Милош Дегенек није крио задовољство због приказане феноменалне игре и постигнутих пет голова.

Мислим да смо играли изузетно добро вечерас, нажалост примили смо један гол, било би лепше да је резултат био 5:0, међутим и више смо него задовољни вечерашњим издањем. Испоштовали смо договор из свлачионице, држали смо се плана и то је било довољно за убедљиву победу против Слована. Амбиције и после ове утакмице остају исте, циљ нам је да остваримо што више победа у групи, како бисмо успели да прођемо групну фазу – рекао је Милош Дегенек.

Изабранике Дејана Станковића већ за три дана очекује следећи изазов у Суперлиги Србије.

Већ у недељу очекује нас следећа утакмица у националном првенству. Нема времена за славље, немамо често прилику ни да виђамо наше најближе. Распоред је веома густ, дане проводимо у карантину и играмо утакмице, међутим то је наш посао. Захвалио бих се још једном свима на великој подршци. Амбијент је заиста био феноменалан, кореографија је томе много допринела. Фалили су нам само наши навијачи на трибинама како би вечерашња утакмица била савршена. Управо због тога посвећујемо победу свима онима који нису могли да буду овде вечерас – закључио је Милош Дегенек.

The post Дегенек: Победу посвећујем навијачима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment