Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Црвено-беле без сета у Лајковцу

У првој утакмици четвртфинала Купа Србије екипа Железничара је на свом терену победила Црвену звезду са 3:0 (25:13, 25:17, 25:21).

Постава Црвене звезде у саставу Ђорђевић-Таубнер, Милуновић-Цветковић и Делић-Вучићевић у првом сету није успела да пружи адекватан отпор екипи Железничара. Покушао је Владисављев са неколико измена да промени ситуацију на терену, али домаће играчице су убедљиво повеле са 25:13.

У другом сету је стартовала примачка дијагонала Милица Тасић-Невена Сајић. До половине сета наше играчице су држале корак са противницама, а тада је попустио пријем сервиса и Железничар је успео да повећа предност на 19:13. И овога пута је Владисављев реаговао изменама уводећи Симићеву и Ашоњу, али се стигло само до седамнаестог поена у овом сету.

И у наставку су Лајковчанке повеле са 10:6 и тада је Ашоња заменила Таубнер. Железничар је одржавао стечену предност, па је Владисављев поново покушао са Таубнер на 20:15. Домаћин је стигао до прве меч лопте на 24:18 и тада су наше играчице направиле серију од четири поена, али је пету меч лопту реализовала Батинићева из напада.

Најефикаснија играчица утакмице је била Милана Рајлић са 15 поена, док је у екипи Црвене звезде највише поена освојила Милица Тасић (9) .

Реванш утакмица ће се одиграти у Београду 4. новембра.

ЖЕЛЕЗНИЧАР – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 3:0 (25:13, 25:17, 25:21)

Лајковац, дворана: ХС Лајковац. Судије: Александар Петровић и Владан Тодоровић

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Батинић Б. 9, Савић М. 8, Узелац А. 2, Ранковић С. 1, Рајлић М. 15, Миросављевић Ј. 12, Кутлешић А. 6, Перовић Р. 4, Гајић А.
Нису играле: Ивановић В., Марковић Т. (либеро), Митровић Н. Тренер: Бранко Ковачевић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Таубнер Т. 8, Цветковић Т. 1, Вукомановић К. (либеро), Сајић Н. 2, Милуновић М. 2, Ђорђевић М. 4, Ашоња А. 1, Тасић М. 9, Вучићевић С. 7, Делић Ј. 3, Симић Ј., Није играла: Јовановић Ј. Тренер: Александар Владисављев

The post Црвено-беле без сета у Лајковцу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment