Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбалФутсал

Васиљевић: „Дуел против АЦСС-а је дерби ове фазе Лиге шампиона“

Жреб је био немилосрдан према футсалерима Црвене звезде. Српски клуб је у Ниону сазнао име противника у прелиминарном колу УЕФА Футсал Лиге шампиона, а то је АЦСС из Француске. Свакако отежавајућа околност је чињеница да ће се играти само једна утакмица.

Прелиминарно коло је на програму између 24. и 29. новембра, жребом је одлучено да Звезда гостује. Највећу опасност по Звездине футсалере представља легендарни Рикардињо, вероватно и најбољи футсалер планете.

– „Добили смо највећи футсал изазов да на достојанствен начин презентујемо Црвену звезду и Србију у граду светлости, Паризу. Играмо против најбоље екипе у којој игра најбољи играч свих времена Рикардињо. Поред Рикардиња за Парижане наступају најбољи голман Србије и света Миодраг Аксентијевић, бразилац Игор који је освајач 3 лиге шампиона, шпанац Ортиз. Наш меч представља дерби меч ове фазе Лиге шампиона. Даћемо све од себе да остваримо што бољи резултат и да репрезентујемо Београд и Србију на најбољи начин“ – изјавио је Бошко Васиљевић, директор КМФ Црвена звезда.

Повезане вести

Leave a Comment