Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Богићевић: „Знали смо да неће бити лако“

Кошаркаши Црвене звезде мтс током већем дела меча у Хали сортова „Ранко Жеравица“ против екипе Мега Soccerbeta били су без помоћи првог тренера Саше Обрадовића који је искључен због приговора. Тим је преузео помоћни тренер Миленко Богићевић који је успео да настави серију победа на старту овосезонског регионалног такмичења.

Он је после меча истакао да се очекивао тежак меч, како због истрошености екипе после напорног меча у Евролиги, тако и због сјајне форме противника.

– „Врло квалитетна и очекивана утакмица. Имали смо добру јаку утакмицу против ЦСКА, а сада смо играли против тима који има три победе. Знали смо да неће бити лако. Имају фантастичан стил игре, млади су и брзо играју“, рекао је Богићевић.

Богићевић је агласио да је највећи проблем његовог тима био офанзивни скок.

– „Све ствари које смо очекивали да ће бити, десиле су се. Имали смо проблем офанзивног скока, које нисмо могли да решимо. Неке ствари можемо да прихватимо, али не и то за скок, јер је то ствар жеље“, нагласио је Богићевић, који је на крају пожелео срећу свом данашњем противнику.

– „За нас врло важна победа. Честитка момцима за победу и честитка колеги Јовановићу, желим му сву срећу у наставку такмичења“, закључио је Богићевић.

Повезане вести

Leave a Comment