Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Аранђеловчани пали у „Шумицама“

У утакмици 4. кола групе „Б“ АРКУС лиге рукометаши Црвене звезде дочекали су екипу аранђеловачког Шамота 65 и након велике борбе стигли до друге, веома важне овосезонске првенствене победе.

Црвена звезда : Шамот 65 Аранђеловац 31:30 (17:15)

Успела је екипа Жикице Милосављевића да одбрани „Шумице“ и да на домаћем терену оствари још један тријумф. Почетак је обележила игра гол за гол, имали су црвено-бели вођство 6:4 после голова Ђуровића, Шамот је одговорио, а разлику која им је донела предност на полувремену направили су на уласку у последњих 10 минута – 13:10, када је Брети зауставио ударац Драгутиновића са седам метара. Радосављевић је у 17.минуту добио црвени картон, а разлику од три гола црвено-бели су чували до последњег напада, када је Милинић погодио за 17:15.



На старту другог полувремена, Виктор Матичић је био сигуран са седам метара за 19:15, а разлику од три гола Црвена звезда је контролисала до финиша, и поред трећег искључења Ивана Хорвата. Аранђеловчани су успели да се приближе у 56.минуту и приђу на само гол заостатка (29:28), али је Виктор Матичић отклонио сумње око победника меча са два гола. Коначан резултат поставио је Анић петнаест секунди пре краја, 31:30.



Најефикаснији у редовима Црвене звезде био је Виктор Матичић са 9 голова, Мирко Ђуровић је постигао 5, Никола Богојевић и Немања Јовић по 4.

Црвену звезду у наредном колу очекује дуел против Обилића.



Хала: „Шумице“. Без гледалаца
Судије: Иван Мандић и Немања Ковачић (Нови Сад)
Искључења: Црвена звезда 12, Шамот 10 минута
Црвени картон: Немања Радосављевић (Шамот)
Седмерци: Црвена звезда 4(4), Шамот 6(4).
Црвена звезда: Чоловић, Ђуровић 5, Хорват 1, Лазић, Богојевић 4, Тодоровић, Јовић 4, Љубојевић 2, Мајес 3, Рајичевић, Јелић, Димић 2, Поповић, Матичић 9(4), Благојевић 1, Брети. Тренер: Жикица Милосављевић.
Шамот 65: Симић, Прековић, Илић, Ранковић, Аврамовић 1, Радосављевић 1(1), Живојиновић 7, Анић 3(2), Кукић, Драгутиновић 2(1), Ломић 4, Милинић 11, Живковић 1, Стојковић, Митровић. Тренер: Милан Јаћимовић.

(фото: arkus-liga.rs)

Повезане вести

Leave a Comment