Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Први реми футсалера

У дербију 5.кола Прве футсал лиге у Хали спортова „Ранко Жеравица“, Црвена звезда и Нови Пазар поделили бодове – 2:2 (1:1).

Пазарци су у Београд дошли као једина екипа са максималним учинком у досадашњем току сезоне. Црвено-бели су имали велики мотив да забележе први тријумф на свом терену против највећег конкурента за трофеј.

И тако су почели. Храбро, са јасним циљем, већ након четрдесет секунди Милосављевић је матирао Мујовића. Давор Поповић је пресекао пас, а Милосављевић рутински реализовао први напад ка голу противника.

Пазарци су имали иницијативу већим делом полувремена, али и гол минуса практично од самог старта. Звезда је имала прилику преко Бојана Поповића да дуплира вођство, док су на другој страни Пазарци тражили решење да угрозе Миљана Радмановића. И пронашли су га у 8.минуту. Вукадиновић је успео да прође Станојевића, а Реџевић је погодио за 1:1.

Након тога, Звезда је заиграла доста одлучније и створила низ прилика. Ређали су се покушаји Давора Поповића, Станојевића, три пута је покушао капитен Перић, погодио стативу из прекида, али без успеха. Најбољу прилику за Нови Пазар имао је Рамић, након контранапада, али није био прецизан.

Почетак другог полувремена донео је чврсту игру, Звезда је имала нешто више од иницијативе. Нови Пазар је повео након аутогола Давора Поповића, којег је лопта закачила након ударца Реџевића у 28.минуту. Поново је пробио Вукадиновић, овог пута Реџевићев ударац се сплетом околности неспретно одбио од Давора Поповића. Сада је Звезда била у ситуацији да јури резултат, и створила довољан број прилика.

Бојан Поповић је погодио стативу, уз доста среће Пазарци су се одбранили, прилике су имали и Маринковић, Давор Поповић, капитен Перић… али до 38.минута без промене резултата. Тренер Алиловић се одлучио за играча више у пољу, а играчи Новог Пазара да одбране резултат. Звезда је полако градила напад, стварала вишак, и дочекала гол. Давор Поповић је упослио Марка Перића, који је хладнокрвно, као и много пута током каријере, био сигуран егзекутор, за коначних 2:2.

Црвено-беле у наредном колу очекује дуел против Коњарника. У уторак ће Црвена звезда сазнати и противника за прелиминарну рунду за Футсал Лигу шампиона.

Црвена звезда – Нови Пазар 2:2 (1:1)

Београд, дворана: Хала спортова „Ранко Жеравица“. Без гледалацаСудије: Александар Минић, Оливер Николић, Иван Биорац. Стрелци: 1:0 Милосављевић у 1′, 1:1 Ел.Реџовић у 8′, 1:2 Д.Поповић (аутогол) у 28′, 2:2 Перић у 38′. Жути картони: Копања, Стојчевски, Перић, Д.Поповић (Црвена звезда), Алексић (Нови Пазар).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д.ПОПОВИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, СТАНОЈЕВИЋ, Вулић, Сарић, Маринковић, Боснић, Б.Поповић, Копања, Стојчевски. Тренер: Милош Алиловић

НОВИ ПАЗАР: МУЈОВИЋ, АЛЕКСИЋ, ЕЛ.РЕЏОВИЋ, ВУКАДИНОВИЋ, МУТАВЏИЋ, Рашљанин, Миловац, Ен.Реџовић, Радетинац, Садетић, Мираљемовић, Рамић. Тренер: Марко Гавриловић

The post Први реми футсалера appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment