Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Сезонска карта – Ствар кућног васпитања

Црвена звезда је на почетку нове сезоне кренула у продају сезонских карата и тако све звездаше подстакла да што пре обезбеде своје место на Маракани. До сада је укупно издато 4876 сезонских карата. Такође, треба напоменути да су се сезонске карте продавале у периоду када није дозвољена публика, нити је било најава да ће бити навијача на стадиону.

Наш најмлађи „сезонац“ је Страхиња Вуковић из Београда, који је сезонску карту за северну трибину добио на поклон од свог кума са непуна три месеца. Да је имати сезонску карту заиста „ствар кућног васпитања“ потврђује и чињеница да је његов отац Јово такође дугогодишњи власник сезонске карте, док је Шпиро Вуковић, представник најстарије генерације Вуковића, био функционер нашег клуба у златно доба деведестих.

На нашем сајту, неколико минута пред отварање Сервиса за чланство 5. августа, први је сезонску карту, за себе и два сина, купио Саша Мирић из Новог Сада.

Још од 1984. године сам редован власник сезонске карте за северну трибину. Традиција се мора наставити без обзира да ли има публике или не. Наравно, једва чекам да дођем на север. Такође, купио сам и сезонске за моја два сина која су такође звездаши и жељно исчекујемо тренутак да капије буду отворене. Купио сам карту путем интернета и морам рећи да је све једноставно и лако, а како и да не буде кад је Црвена звезда у питању – истакао је Мирић.

Најстарији власник сезонске карте је Никола Радић из Београда који има 81 годину. Он је своју карту купио за сектор ВИП Запад.

Ја Звезду живим. Од 1962. године сам власник сезонске и сваке године је са поносом узимам. Чалнску карту сам добио још кад сам био баш мали и од тада љубав према Звезди не престаје, већ је још јача. Ранијих година сам чак и авионом из Сплита долазио да бодрим моју Звезду, а када су црвено-бели играли у Сплиту имао сам прилику и да упознам Владицу Поповића. Такође, када су се моја деца родила одмах сам их учланио у клуб, као и касније моје унучиће – рекао је Никола Радић.

Око 20 одсто сезонских карата купљено преко интернета на новом сајту Чланства. Очекивано, највећи број сезонских карата купили су Београђани. Највише је Звездаша са пребивалиштем на територији општине Вождовац, а прате их навијачи са Звездаре, Новог Београда и Земуна. Највеће упориште ван Београда имамо у Панчеву, а не заостају ни Нови Сад, Стара Пазова, Шабац и Ужице. Ван Србије, убедљиво највећи број „сезонаца“ долази из Републике Српске а следе Швајцарска, Канада и Црна Гора.

The post Сезонска карта – Ствар кућног васпитања appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment