Moja Crvena Zvezda
Featured Važne vesti Важно Кошарка Најновије Регионална лига Саопштења

Саопштење КК Црвена звезда мтс

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је дана 20.10.2020. године добио позив на састанак, (у допису наведено као Скупштина) свих клубова АБА лиге јтд, који би требало да буде одржан 03.11.2020. године у Загребу, уз присуство представника свих клубова.

У циљу правилног и правовременог информисања јавности, КК Црвена звезда мтс доставља на увид јавности допис и позив на “састанак” у Загребу, и званичан одговор КК Црвена звезда мтс са предложеним дневним редом, јединим могућим, уколико сви ми као клубови, власници ове лиге желимо да наставимо да функционишемо у складу са законом и правом.

КК Црвена звезда мтс подсећа да се за све наведено у позиву Драгана Бокана, бори већ месецима, за добробит целе лиге, клубова и кошарке која од постојања и нормалног и законског функционисања АБА лиге јтд, може да има само корист.

Наш клуб ће и наредном периоду наставити да информише јавност о дешавањима у АБА лиги и превентивно деловати на све покушаје опструкције, дезинформација и деловања појединаца у корист само уских личних интереса.

КК Црвена звезда мтс

The post Саопштење КК Црвена звезда мтс appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

0 0 votes
Гласање за чланке

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
1 Коментар
најновијим
најстаријим највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Никола

ГАЗИ ЗВЕЗДО!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x