Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиДербиДомаћи шампионатДруги пишуНајновијеФудбал

ФСС изрекао казне: Саногу два меча суспензије, Звезда плаћа 55.000 РСД

Фудбалски савез Србије донео је одлуку о казнама за 163. вечити дерби. За сада само плаћа Црвена звезда због оштре игре у Хумској.

Секу Саного је “тукао” и ту нема поговора. Због тога је на крају од Новака Симовића добио два жута картона и пре последњег звиждука је морао на туширање. За ударац задат у око Сејдубе Суме није кажњен на терену, али по свему судећи јесте ван њега. ФС Србије је данас оштро казнио момка из Обале Слоноваче.

Секу Саного ће да прескочи два меча, а не један како то налаже правило када је реч о парним картонима. То значи да момак из Обале Слоноваче неће да игра против Јавора у недељу и Радника у Сурдулици за десет дана.

Такође, ФК Црвена звезда мора да плати 55.000 динара, јер су жуте картоне добили Дијего Фалћинели, Александар Катаи, Секу Саного, Милош Дегенек, Милан Павков, Страхиња Ераковић и Милан Гајић. Партизан још увек није кажњен за лошу организацију 163. вечитог дербија, што је најављено.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/sanogo-dobio-dva-zuta-kartona-na-derbiju-fudbalski-savez-srbije-ga-duplo-kaznio-da-li-zbog-suminog-oka-241150/

Повезане вести

Leave a Comment