Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

„Делије“ пружиле подршку фудбалерима у Немачкој

Фудбалери Црвене звезде у четвртак од 21 час играју први меч „Групе Л“ УЕФА Лиге Европе против немачког Хофенхајма. Иако је било назнака да ће одређени број навијача моћи да присуствује овом сусрету, услед погоршања стања са пандемијом вируса COVID-19 трибине стадиона „ПреЗеро Арена“ ипак ће остати пусте.

Нема сумње да коронавирус не хара Европом да би се Црвена звезда пријатно осећала у Синсхајму. “Делије” би сигурно “окупирале” стадион. Овако публике неће да буде, те ће и домаћин да буде лишен помоћи 12. играча.

Фудбалери Црвене звезде су вечерас у Немачкој одрадили последњи тренинг пред утакмицу и била је то шанса да се осети травнати тепих. Пријатно изненађење је сачекало фудбалере Црвене звезде по повратку са „ПреЗеро Арене“. Присталице нашег клуба из Немачке сачекали су црвено-беле фудбалере испред хотела у којем су одсели и песмом им пожелели срећу током предстојећег сусрета.

Још једном се показало да Звезда никада и нигде није сама…
https://youtu.be/HjcNOkJuohs

Повезане вести

3 comments

звездан окт 22, 2020 at 12:12

Играчи вечерас срећно,што год да урадите само се борите.Лош прелазни рок ће показати своје.Да је остао Марин и да смо довели Крунића ,Ђуричића и два брза бека друга би се пјесма пјевала.Може ли неко написати која је укупно вечарас по броју утакмица Родића у звездином дресу у Европи.Лично мислим да је већ одиграо око 3о

Reply
Vladimir окт 22, 2020 at 13:08

Милан Родић је до сада одиграо укупно 120 утакмица у дресу Црвене звезде. Када је реч о Евро куповима до сада је за наш клуб 39 пута наступио, а од тога 29 утакмица у квалификацијама и групној фази Лиге шампиона и десет мечева у Лиги Европе.
Од актуелног играчког кадра ФК Црвена звезда највише мечева у европским куповима одиграо је Милан Борјан који је стигао до броја 44, а он је са 31 мечом у Лиги шампиона и играч са највише наступа у елитном такмичењу у историји нашег клуба.

Reply
dusan окт 22, 2020 at 16:52

mozda bi bilo bolje da smo doveli kristijana ronalda. salu na stranu. ovo je jedan od boljih prelaznih rokova jer smo doveli dva fudbalera – kataija i kangu. prosle godine smo doveli la paru, zandera, kanjasa, garsiju, tomanea… mozda sam ispustio nekog superstara. djuricic je za nas nedostupan, krunic takodje. ne zalim za marinom. njegova izdanja prosle godine su mnogo losa. da su ivanic i kanga u timu bilo bil lakse. ajde da vidimo. sta nam bog da.

Reply

Leave a Comment