Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Последњи тренинг пред Хофенхајм

Изабраници Дејана Станковића одрадили су и последњу припрему пред меч групне фазе Лиге Европе који ће наши фудбалери одиграти са немачким Хофенхајмом, сутра од 21 час.

Тренинг је прошао без тројице важних фудбалера за наш тим – Канге, Иванића и Боаћија, где прва двојица изостају због корона вируса, а потоњи због повреде. Представници медија били су ограничени на то да петнаест минута проведу на тренингу, што значи да су присуствовали само уводном загревању и вежбама које су наши фудбалери радили под строгим надзором Федерика Панонћинија. Потом се прешло на тактички део и на игру на два гола, а Дејан Станковић је имао прилику да разреши и последње дилеме пред сутрашњи меч.

Наши фудбалери тренирали су у сјајним условима, с обзиром да је стадион Хофенхајма, тачније „Рајн-Некар-Арена“, изграђена 2009. године по свим најмодернијим условима и стандардима, што довољно говори о амбицијама нашег сутрашњег ривала. Сигурно би засијао у пуном сјају када би навијачи могли да испуне трибине, али услед ситуације са корона вирусм, меч ће бити одигран без публике.

О томе колико се рачуна водило о безбедности, говори податак да ни на конференцији за медије није било дозвољено присуство новинарима, већ да се све радило путем видео-преноса.

The post Последњи тренинг пред Хофенхајм appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment