Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездине легендеНајновијеФудбал

Џајић: „Сваки бод у Европи је важан“

Трећа Звездина звезда и један од најбољих крилних нападача света у историји фудбала, Драган Џајић отпутовао је са црвено-белима у Немачку, како би пружио подршку тиму Дејана Станковића у првој утакмици Лиге Европе против Хофенхајма.

Почињемо европске утакмице, сваки бод је наравно веома важан. Свакако, на крају ће најважније бити да ли ћемо стићи до крајњег циља и да освојимо довољан број бодова. Ово прво гостовање је можда и најтеже. Играмо против веома доброг бундеслигаша, али има доста утакмица испред нас, видећемо где ћемо моћи да освојимо бодове, да ли је то у Београду или и на неком гостовању. Незгодно је што први меч играмо са најјачим противником у групи, али ако желимо да играмо Европу морамо да се адаптирамо на све то – поручио је Џајић.

Легендарни фудбалер не крије да клуб има јасан циљ, као и да очекује да ће Звезда из меча у меч играти све боље.

Звезда има испред себе коначан циљ, а то је да буде прва или друга у групи, као и да на пролеће игра нокаут фазу Лиге Европе. Када би сада анализирали досадашњи резултат у новој сезони и када би подвукли црту – од 11 првенствених утакмица имамо десет победа и један реми, док у Европи практично није изгубљена ниједна утакмица, сем оне после једанаестераца. За сада је све онако како треба, нови је тренер и нова је концепција игре и треба очекивати да Звезда игра из утакмице у утакмицу све боље – истакао је Драган Џајић.

The post Џајић: Сваки бод у Европи је важан appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment