Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милуновић: „Верујем у позитиван резултат“

Сви звездаши са нестрпљењем очекују почетак групе фазе Лиге Европе. Фудбалери Црвене звезде одрадиће вечерас и последњи тренинг пред меч са екипом Хофенхајма у оквиру првог кола групне фазе Лиге Европе, а каква су очекивања у црвено-белом тиму пренео нам је високи дефанзивац Немања Милуновић.

Као што сви навијачи Црвене звезде и они којима је црвено-бела боја у срцу жељно исчекују сутрашњу утакмицу, тако и ми играчи једва чекамо да почне меч. Ми живимо за та европска такмичења и са нестрпљењем чекамо да почне прва утакмица у групи. Противник је јак, али верујемо у позитиван резултат – нагласио је Милуновић.

Против екипе Хофенхајма недостајаће неки фудбалери, али и навијачи који дају крила нашем тиму. Милуновић је пренео колико то утиче на екипу.

­– Нормално је да нам највише недостају наши саиграчи. Сваки фудбалер је битан, нарочито сада кад играмо у ритму четвртак-недеља-четвртак. Напори су свакако тешки, али морамо бити истрајни. Професионалци смо и знамо шта се од нас очекује. Такође, навијачи нам веома недостају, јер све утакмице без публике подсећају на мали фудбал са другарима. Знамо да су сви звездаши уз нас, поред малих екрана и нормално да желимо њихову подршку свакодневно.

Црвена звезда је доминантна у домаћем првенству, мрежа нашег гола је мировала готово на свим утакмицама, а Милуновић је открио и колико то значи пред европски дуел. Такође, похвалио је и своје млађе саиграче.

­- Радује ме чињеница да нисмо изгубили у домаћем шампионату, као и целу екипу. Примили смо до сада четири гола у Суперлиги, а надам се да ћемо тако наставити и на европској сцени. Похвалио бих младе фудбалере, који сваки дан како на тренинзима тако и на утакмицама, показују да су будућност Црвене звезде. Заслужују речи хвале првенствено као личности, а онда и као фудбалери. МИслим да је време испред њих, треба да наставе у истом ритму и оствариће све што пожеле – подвукао је Немања Милуновић.

The post Милуновић: Верујем у позитиван резултат appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment