Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Фалћинели: „Знамо наше циљеве“

Дијего Фалћинели је имао велику прилику у вечитом дербију, није је искористио, а навијачи се надају да би Италијан головима у Немачкој могао да помогне црвено-белима да се врате са добрим резултатом.

Пред старт овосезонске групне фазе УЕФА Лиге Европе италијански нападач је изнео своја очекивања за званични портал ФК Црвена звезда:

– „Очекује нас тежак ривал. Добро су почели сезону, савладали су Бајерн, али су у последња два меча изгубили и вероватно траже нови победнички пут. Међутим, ми знамо шта се од нас очекује и знамо наше циљеве. Свесни смо шта треба да урадимо, анализирали смо противника и верујемо да можемо до позитивног резултата“, рекао је Италијан за клупски сајт.

Фалћинели се осврнуо и на свој досадашњи учинак у црвено-белом дресу:

– „Трудим се да на свакој утакмици тим одигра што је могуће боље. Наравно, мој лични резултат ми је свакако битан, али уколико тим побеђује, заиста није важно да ли сам ја постигао погодак или неко други. Драго ми је што могу да допринесем, осећам се одлично и верујем да могу да пружим много. Користим сваку шансу да се наметнем и чекам прилику да покажем колико могу.“

Порука за навијаче:

– „Много сам слушао о нашим навијачима, гледао сам клипове на интеренету и заиста једва чекам да изађем и осетим ту атмосферу коју праве звездаши. Сећам се и када сам играо на Маракани пре неколико година и заиста су правили сјајну атмосферу. Желим да им поручим да буду уз нас, иако неће бити на стадиону, јер нам њихова подршка много значи, а ми ћемо се потрудити да се сви заједно радујемо на крају“, закључио је нападач Црвене звезде.

Повезане вести

Leave a Comment