Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновије

Рочести: „Када ме је Саша позвао, нисам се премишљао“

Плејмејкер Црвене звезде Тејлор Рочести био је срећан након прве утакмице у новом мандату у црвено-белом дресу. Прву утакмицу одиграо је против Морнара, у којој је Звезда убедљиво славила.

– „Веома сам узбуђен што сам овде. Срећан сам што сам поново на паркету и због победе. Победа је најважнија. Потребно ми је мало времена да се навикнем на нови тим, нову ситуацију. Задовољан сам и мислим да су менаџмент и тренер направили одличан тим“.

Делује да се добро осећа на паркету.

– „Није важно са ким играмо, играм са великим самопоуздање, мислим да ћу временом бити све бољи и бољи, с`обзиром да сам последњу утакмицу одиграо пре седам месеци“.

Која је разлика између ове и прве утакмице у Звезди пре две године? Осим празне дворане.

– „Највећа разлика је што сам тек стигао и већ после неколико дана одиграо прву утакмицу. Све је ново и свеже, разлика је што нема публике и морамо да се навикнемо на то“.

Да ли је некада помислио да ће се вратити у Звезду?

– „Један од мојих саиграча на колеџу Вашингтон био је Никола Копривица и причао ми је о Црвеној звезди и Партизану. Када сам имао 19 година рекао сам му да бих волео да дођем у Београд и да заиграм за Црвену звезду. Волим овај град, волим навијаче, све ми се свиђа и ово је велико искуство. Увек сам размишљао о повратку, нисам знао да ли ће се то десити. Када ме је Саша позвао, нисам се премишљао. Овде се осећам као код куће“, рекао је Рочести.

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE окт 20, 2020 at 00:49

KO ZNA ZNA..DODJE ČOVEK IZ AVIONA ODRŽI ČAS KOSARKE I ĆAO..A NE FLOSKULE TREBA MU VREME DA SE UKLOPI.PA DA SE PRILAGODI,PA VREMENSKA RAZLIKA A ON USTVARI NIJE ZA KOSARKU..STA SAD OBRADOVIC IMA MOĆ DA NAUČI RECIMO KUZMIĆA DA SUTIRA TROJKU..ZA TO SE RODIS ILI NE

Reply
Veteran Sever окт 21, 2020 at 00:28

Ovo ti je dobro, brate Krvavi…

Reply
Dragan окт 19, 2020 at 23:23

Ročesti je car!

Reply

Leave a Comment